dag 1 etter bukplastikk - Bilde

Hei til alle! :) 

Da har jeg kommeet meg gjennom første natten som forøvrig var helt jævlig! Sovet ganske lite i natt. Fikke sovetabelett i går kveld, men når sykepleier kommer inn å vekker meg for å gi meg blodfortynnende som jeg hadde fått tidligere på dagen klarte jeg ikke å sovne skikkelig igjen :/ sto opp i halv 6 tiden, for jeg hadde så sinnsykt vondt! 

Lege og 2 sykepleiere har skiftet på bandasjen min nå, og pingle som jeg er turte ikke å se helt underst, men fikk tatt bilde når jeg nesten ikke hadde mer bandasje, slik er resultatet: 


Føler meg mye flatere og strammere, så gleder meg så sinnsykt til det endelige resultatet!! Fikk også se min nye navle, og den så faktisk kjempe fin ut. Så for meg at den skulle bli eklere men den gang ei. Skal nok skifte på senere idag, eller i morgen tidlig skal prøve å manne meg opp til å ta et bedre bilde :)

Ellers er dagene tunge og ensomme. Kjedelig å være her "alene" og uten den trygghet jeg er vant med. Savner å ha Marius med min side, selvom han var her i går. Rart det med kjærligheten, hvor avhengig man blir når man ikke har det så bra. Så gleder meg masse til å få se han igjen, da tror jeg alt blir så mye bedre! :) 

Jeg går på tramadol, og får volatren og paracet innimellom, jeg hoster en del noe som er sinnsykt irriterende og vondt!. Får heller ikke i meg så mye mat, da jeg blir litt kvalm av tramadol. (Derfor gått litt over på voltaren) 

Har ca 60 mg væske i det venstre drenet, og nesten ingenting i det andre. Så derfor må jeg fortsattt ha dren i. Byttet pose på venstre side 3 ganger siden i går, så dvs at det er bra jeg har dren i!!

Fikk også vite isted at jeg er STIFTET!!! noe jeg virkelig ikke ville. Gruer meg til å måtte ta ut stiftene, har også slike sting rundt navlen som må fjerner. Det var jeg ikke foreberedt på! :( 

 

Ellers går det egentlig veldig bra, sinnsykt glad for at jeg tok med meg dataen! Noe jeg ikke hadde tenkt til siden jeg kun skulle være dagpasient :P takk gud for at jeg ombestemte meg :D 

 

Vi blogges senere <3 Spør om det er noe :)

10 kommentarer

Kaisa Elise

14.01.2014 kl.14:58

Stifter hørtes jævli ut ... Unnskyld ordspråket :)

Ida Kristine Eikenes

14.01.2014 kl.15:11

Kaisa Elise: er jævlig! :) hehe

Mamma Hege

14.01.2014 kl.20:02

Jeg tok gastrisk bypass i 2009 . fikk da en liste med medisin jeg overhode ikke kunne ta noen gang mer, der i blant voltaren. da den kunne gi magesår. har du ikke hørt noe om det?

du ser flott ut, jeg fjernet også overflødig hud i 2010.JA det gjorde døds vondt. men det ble fantastisk bra tilslutt. forsett å stå på, husk det kan snu.... så pass på

Ida Kristine Eikenes

14.01.2014 kl.20:10

Mamma Hege: Hei på deg! Hvordan har din vektnedgang vært? :) Nei, ikke hørt at voltaren kan gi magesår! Heldigvis får jeg lite voltaren. Får mest kontinax (??) og tramadol :)

Jeg har hatt en bukplastikk tidligere i fjord. (april i fjord) men dette var kun en korreksjon operasjon på en måte. Flyttet på navlen og gikk litt lengre bak med snittet :) Satser på at bilder kommer etterhvert! Følg med =)

14.01.2014 kl.20:30

Det er mye enklere å fjerne stifter og ingen smerter, enn å fjerne tråd. Hilsen en sykepleier :-)

Ida Kristine Eikenes

14.01.2014 kl.20:32

Anonym: Lover du?? gruer meg skikkelig. Eller.. gruer meg mest til å ta ut drenene :P

Madeleine

14.01.2014 kl.21:42

Ble du sydd når du ble sleeve operert? Jeg ble stiftet, eller agraffer heter det vel. Det gjør ikke vondt å fjerne de. Jeg merket ingenting så det kommer til å gå bra :) Når det gjelder voltaren så går det greit i små mengder over en kort periode. Man kan ta somac (syrenøytraliserende) i tillegg for voltaren kan bli litt sterkt for minimagen.

Ida Kristine Eikenes

14.01.2014 kl.21:58

Madeleine: jeg ble sydd ja! :) så gruer meg til å fjerne stiftene selvom alle sier det ikke er vondt! :))

jeg har gått en del på nexium, nesten eller det samme som somac :)

Madeleine

15.01.2014 kl.11:33

Det kommer til å gå fint å fjerne de :) Lover at det ikke gjør vondt.

Ida Kristine Eikenes

15.01.2014 kl.12:20

Madeleine: :) good!

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits