Ida opereres - Gjesteblogg!

Hei :-) Jeg heter Marius, er kjæresten til Ida, og har i dag fått frie tøyler til å skrive på bloggen hennes mens hun ligger på operasjonsbordet!

Vil først og fremst få si hvor imponert jeg er over henne. Jeg har spurt henne sikkert 100 ganger de siste dagene om hun er nervøs for operasjonen, og får alltid samme til svar, at nei, det er hun ikke. I dag våknet hun like entusiastisk som alltid, klar for å komme seg opp på sykehuset. I sengen sitter hun og gliser, og med en hvilepuls på 60 og tomlene opp gleder hun seg til å bli lagt under kniven. Selv hadde jeg vært kjempenervøs. Sykepleieren spurte så fint på venterommet om vi begge skulle opereres eller om jeg bare var følgesvenn. Fristet stort å svare ja til operasjon, da Ida nemlig ikke er den eneste i dette forholdet med litt overflødig hud: 

 

Jeg har nemlig også slanket meg litt. Jeg valgte ikke slankeoperasjon, har jo tross alt sprøyteskrekk. Derfor valgte jeg å utfordre en av mine andre frykter: det å trene. 
Her kan du lese om at jeg fant meg det bratteste fjellet i Bergen by og begynte å gå (etterhvert løpe) opp og ned der hver dag. 
Resultatet var bra, jeg gikk fra å være 139 kg og var nede på 94 til Stoltzen Opp løpet  

Hver gang jeg så meg i speilet følte jeg meg likevel tjukk. Fant fettvalker overalt. Men så kom verdens beste jente, Ida, inn i livet mitt. Og fikk meg til å innse at det ikke var fett jeg hadde på magen, men hud. Og hud går det ikke an å slanke vekk. Å løpe opp det fjellet er forresten det smarteste jeg har gjort i mitt liv. Ida leste artikkelen i BA og la meg til på facebook. Derifra var ikke veien lang til at jeg klarte å lure med meg denne flotte jenta på fjelltur.

Slik går det når man kun trener på å løpe opp et fjell, litt slapp i overkroppen, men man henter seg litt inn igjen på leggmusklene: 

Nå skal jeg snart opp igjen til Ida. Gleder meg veldig til å se henne.
Håper hun er like positiv som før operasjonen, at alt har gått bra, og at hun fremdeles ligger der med sitt fantastiske smil.

Og om de ikke har klart å fjerne all huden hun ville ha bort, så skal nok jeg klemme henne flat <3

 3 kommentarer

Ida (eier av denne blogg!)

13.01.2014 kl.12:43

Aww fine kjæresten! <3 verdens beste :-) vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg og din støtte. Dimu har fått meg til å føle meg fin som jeg er! Men akkurat mageoperasjonen måtte jeg pga komplikasjoner med navlen!

Love you gleder meg til å se deg nå

slankerelivemedgastricsleeve

13.01.2014 kl.15:22

Håper det går fint med deg, Ida! :) og ikke minst-at du blir fornøyd nå! Søt kjæreste du har, du er en veldig heldig jente på flere måter. Må si at Marius har vært veldig flink også!

Ida Kristine Eikenes

13.01.2014 kl.15:38

slankerelivemedgastricsleeve: Joda jeg overlever !! :D ja, jeg har verdens søteste kjæreste (for meg!) ja, han har vært fantastisk flink!! :) godgutten min!

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits