Barry's bootcamp & Stoltzen #4

Hei! :-) litt sent blogginnlegg, skulle egentlig komme ut på fredag, men vi avsluttet en fantastisk treningsdag med å gå ut med koselige mennesker!

Uansett. Vi gikk først på Barry's bootcamp (full kropp, den dagen) der var vi 4 ganger på møllen og 4 ganger på gulvet. Skikkelig tungt idag, da gangsperren hang igjen fra dagen før. Var mye løp, incline på 15%(!), og "fast run". Hannah er veldig motiverende, o man vil ikke skuffe henne heller - så det gjelder å bare løpe på og gjøre som hun sier :-) var totalt død etter timen.

Etter treningen gikk jeg bort til mamma en tur og Marius gikk hjem å begynte på lunsjen/middag. Så når jeg kom opp igjen ble jeg supriset med biff middag og en nydelig rose på bordet. (Love you!)

Jeg hadde og kjøpt ny treningsgenser med litt varme i og løpe jakke, så ville jeg teste det ut så da gikk vi på Stoltzen også! Gikk opp på ny rekord (18.26). Så når vi kom opp bestemte vi oss for å jogge til fløyen og ned fløyen. Brukte ca 50 min fra Stoltzen - fløyen - ned til sentrum (xhibition). Fin tur! Men sinnsykt mørkt. Hadde hodelykt, som ble brukt til hjelp for både meg og Marius. :-)

På fløyen!:-)

Håper dere får en fin søndag videre! Jeg skal kjøre til Voss nå. Operasjon i morgen tidlig. Så jeg og Marius legger oss inn på hotell for natten :)

Og - husk å kjøp Allers ukebladet neste uke. Der er nemlig jeg med i :-)

Blogges i morgen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits