06.00 økten - Barry's Bootcamp

04.52 var vekkerklokken klar til å vekke meg. (og Marius). Marius kan ikke forstå hvorfor i all verden jeg skal ha på klokken så tidlig, så i går sa jeg ikke noe om at jeg hadde den på så tidlig. Sååå... en litt irritert gutt i dag tidlig, kan man si ;) Uansett, vi ble hentet av godeste Kenneth som skulle ha seg en prøvetime på Barry's Bootcamp, så rundt halv 6 sto han klar utenfor og turen tok oss ned til sentrum, hvor Barry's holder til. Vi var så klart først, så da brukte jeg andledningen til litt "selfies" bilder!... Anyways!

Idag var det 5x5 - dvs, 5 ganger på møllen og 5 ganger på gulvet. Egentlig ganske grei måte å trene på, selvom hele treningen går uten stopp. Så har du 60 sekunder fra å komme deg fra møllen, hente vekter og matte, og komme deg på plass. Altså.. lite rom for å få igjen pusten. Etter gulvet har du 60 sekunder på å komme deg opp igjen, legge på plass vekter og matte osv.

Men, jeg føler jeg får mer ut av en slik treningsøkt enn feks 30 minutter på mølle og 30 minutter på gulvet. Man klarer å prestere bedre, og presse seg mer - føler jeg.

Så klokken 07.00, var det en stk sliten og svett Ida (..og Marius og...Kenneth)! :-) Men SYKT deilig å begynne dagen med en skikkelig GOD treningsøkt! :D

..Etter trening:
Så deilig frokost! :D Ja.. jeg er ekstremt glad i å krydre egget mitt med chillikrydder og pepper. :p

Såå! Håper dere får en nydelig dag videre - noen spesielle planer?

 

Blogges 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits