Gangsperr sa du!? Treningsmotivasjon på topp!

Jepp. Idag jar jeg tidenes gangsperr! Den har fordelt segt over hele kroppen. Legger, lår, rumpe, mage, rygg, nakke, armer osv. Helt sykt! Grunnen til denne gangsperren er at i går klarte Marius å lure meg med på Barry's Bootcamp. Han klarte (utrolig nok) å få meg med på første timen, 06.00. Dvs.. jeg måtte stå opp kl 05.00. Det gikk forsåvidt greit å stå opp. Men jeg gruet meg sykt, da de som går der er i relativt god form. 100 ganger bedre enn meg sikkert. Heldigvis fikk jeg en eldre herremann vedsiden av meg, som holdt mitt tempo. Aldri om jeg hadde klart å holde Marius sitt tempo feks. Anyways. Vi kjørte sammen med roomien til Marius, ned til Barry's. Når vi kom dit var det bare å finne seg en mølle! Jeg var serriøst livredd for hva jeg hadde i vente. Utifra Marius og Andreas sine tidligere statuser har det vært et blodslit. Men jeg fikk "Fri pass" fra instruktøren Hannah, så jeg prøvde igrunn bare å holde følge. Vi begynte på møllen, her var det ikke lov å hoppe av om man ble sliten. Her gjaldt det å bare holde tempo. Veksling mellom jogg, løp og "alt du klarer". Det minste vi fikk ligge på var 7, også det minste vi kunne ligge på når det var "gi alt du klarer" var vell 12(?). Egentlig ganske stolt over egen innsats, da jeg klarte å holde følge, å ikke ligge på det laveste. Det var i alle fall 3 ganger på møllen og 3 ganger på gulvet. Veldig spennende å være med, og tror dette er noe som passer meg - da jeg ikke klarer å pushe meg selv. Så vurderer sterkt å kjøpe meg en 10-timers pakke. Marius klarer jo ikke å presse meg dit han vil jeg skal være. Herre.. jeg må slutte å gi så fort opp! Uansett, etter en time der, var det å kjøpe frokost og komme seg til eksamenslokalet! Jeg skulle nemlig ha meg en matteeksamen. (som forøvrig gikk rett til helvete).

Når eksamen var ferdig fikk jeg en ide om at det skulle være skikkelig kult å ta en treningsøkt til. Så jeg stakk på Nr 1 Fitness og trente litt mer kondisjon og rumpe. :-) Sååå... vil nok påstå at det er derfor jeg har tidenes gangsperr!

Men heldigvis er jeg kommet inn i perioden min hvor trening er veldig viktig for meg - og jeg orker å ta meg tid til trening. Er også greit at jeg kan trene både på landås og åsane! Litt lettere å gidde å begi seg ut i dette drittværet Bergen er velsignet med fortiden. :-) Sykt deilig å føle å ha trent. Merker allerede forskjell på at armene mine feks at blitt litt strammere, og løshuden der har blitt mye bedre! etter bare sånn 2-3 ukers trening. Jeg er optimistisk, å regner med at over nyttår kan det nesten ikke se ut til at jeg har løshud der engang! :D Rumpen har også blitt bedre. Så, det hjelper i alle fall på treningsmotivasjonen min :-)Såå.. gleder meg sykt til å få disse tynne armene litt større :-)

Trener du? I såfall hva trener du? :-)

 

BLOGGES :)

4 kommentarer

Kaisa Elise

28.11.2013 kl.17:11

Trener sjeldent ..

Ida Kristine Eikenes

28.11.2013 kl.17:58

Kaisa Elise: å? :p
Trener 3-5ganger i uka, en økt intervall spinning, resten styrke :)

Ida Kristine Eikenes

28.11.2013 kl.23:26

Mette Karlsen (www.metteskarls: det er jo veldig bra :-)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits