Hva vil dere lese mer om?

Hei og god kveld dere! :-)

Jeg står litt stille - og tenket lenge nå at det er på tide med en låroppdatering men jeg kommer meg aldri til å ta de bildene! Shame on me. Men skal prøve å få gjort det i løpet av morgen dagen!!! Så det er på vei. :-) Men sånn ellers, noe annet dere ønsker å lese mer om? Alt innen slankeoperasjon, plastikkoperasjoner, trening og kostholdet mitt :-) Bare skrik ut!

Jeg er i full gang med eksamenslesing til matteeksamen den 27 november, noe jeg gruer meg veldig til!! (Kan ikke akkurat si jeg er så flink å lese... men jeg tenker mye på den!!!)

 

Ellers, så har livet mitt tatt en ny vending, og har en spennende tid i møte nå! :-)

 

Vi blogges, nå skal jeg på kino!! :-)

9 kommentarer

Mamma Hill

16.11.2013 kl.20:15

Hvordan var kosten din helt i starten etter sleeve operasjonen... altså flytende delen? :)

Ida Kristine Eikenes

17.11.2013 kl.14:01

Mamma Hill 91 - stolt tobarnsmor: den var ganske så dårlig må jeg si! Slet veldig med å få i meg næringsdrikkene, ble skikkelig kvalm av de feks. Levde stort sett på biola og yoghurt. Appelsin juice funket for kvalmen, så gikk en del i det også :-) drakk også mye buljong bare for å få litt i meg. :-) men det var vanskelig å få i seg "mat":-)

Mamma Hill

17.11.2013 kl.14:56

Ser den,,, sliter selv - også i tillegg fokusere på helst 60-80g proteiner pr dag :O huff..... MEN, får bare kvikke mer til med yoghurter o.l :)

17.11.2013 kl.16:09

Hva med et oppsummerings innlegg, på vekt nedgangen din, hvor lenge det tok før du nådde målet, hva som har vært tungt underveis og hva du synes har gått greit. Hvordan du lever idag mtp kosthold og trening. Hva er fremtidsplanene dine, flere innlegg fra dei som sendte inn oprasjonshistorier, har kun sett 1 tror jeg?? Du fikk vel mangen på Mail? :)

Oppskrifter på sunn og god mat :)

Ida Kristine Eikenes

17.11.2013 kl.17:00

Mamma Hill 91 - stolt tobarnsmor: Hehe jeg suger sykt på å spise riktig... Spesielt den siste tiden nå.. Men i morgen er det slutt!! :)

Ida Kristine Eikenes

17.11.2013 kl.17:02

Anonym: takk for tips :-) la vell ut 2-3 stk, slankehistorier, og har sendt svar til alle at jeg må be de skrive det litt mer formulert slik at det passer inn på bloggen. (Falt visst ikke i god smak....)

Sandra - There is hope!

18.11.2013 kl.11:14

Jeg har ikke lest bloggen din før, så jeg vet ikke hva du allerede har blogget om, men på slike blogger som denne så liker jeg å se før- og etterbilder, innlegg om hvordan man har forandret seg både inni og utenpå, hva som motiverer en, og kostholdstips! F.eks. hva du spiser når du skal kose deg osv.

Ida Kristine Eikenes

18.11.2013 kl.11:15

Sandra - There is hope!: ahh! Mange gode bloggtips :-) tusen takk for det :-)

Line

19.11.2013 kl.10:40

Hvor lang tid tok det fra du fikk brev i postkassen til du fikk opperasjon? Og jeg er veldig nyskjerrig på det man fikk i seg rett etter opperasjonen osv og oppfølgingen! Og ikke minst om hvordan du har det i dag :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits