Helvetes Onsdag

Jepp! Som overskriften sier, er det helvetes Onsdag. Er akkurat kommet meg tilbake i jobb og på skolebenken. Onsdager er det jobb fra halv 8 - 16.00 og skole fra 16.35 - 19.45. Så ja! lange å kjedelige dager..Men har noe å se frem til idag, så da er ikke dagen så helvetes lengre. :-)

Bor hjemme hos mamma fortiden, og trives i grunn der. Deler rom med lillebror Adrian når han er her og lillebror Lukas når Adrian ikke er her! Koseelig. Er faktisk godt å få tilbringe mer tid med lillebrødrene, så jeg er sikker på at de ikke glemmer den fantastiske storesøsteren sin! :-)

I helgen var jeg ute på byn, og jeg har ikke vært på byn på månedsvis! Så det var veldig gøy :D Så kan si at denne helgen, har vært fantastisk! :D Har til og med fått tilbrakt tid sammen med verdens beste Camilla! Hun var hos meg i går, og jeg var så snill å lagde hjemmelagde tacoburgere! mmm, godt var det også. Er altid så deilig med Camillas selskap. Er så avslappende! og vi kan tyte om alt og ingenting. Vi har jo 20 års jubileeum i år. Så det må jo feires på ett vis! Tenk at vi har holdt ut i 20 år?! haha.

I morgen reiser jeg til Oslo, noe jeg gleder meg til. Blir deilig å klarne tankene på toppen av Norefjell. Sitte forran peisen å lese litt i historieboken og drikke vin. Spise god mat. Pappa og Kari lager ALLTID suvveren mat. Ahh, får vann i munnen når jeg tenker på maten de serverer! heheh. Blir der til søndag, sååå skal det bli godt med en "rolig" uke. Fokusere på skole og jobb. Prøve å komme meg på fjellet med "PTén" min Marius! Det er alltid like gøy. For han blir så irritert på meg, når jeg ikke klarere å prestere. Sååå.. blir gøy å se om han får meg opp stoltzen på under 20! Har dere troen? :)

Skal ha med meg kameraet til Oslo i helgen, så skal prøve å få oppdatert dere med bilder og sånn :-)

Skal også prøve å komme med låroppdatering med bilder i helgen også, om det er av interesse! Skrik ut. Noe dere savner jeg skriver om? Let me know.

Blogges

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits