Stoltzen for første gang på ca 5 år!! Herre

Idag er jeg stolt over meg selv! 3 og en halv uke eller noe siden lårplastikken, og jeg bega meg ut på Stoltzekleiven sammen med Marius! Han er såklart 10000 ganger bedre trent enn meg, så han føk jo opp på 13 minutter og noe. Jeg var ikke så kjapp, men brukte 28,35 minutter opp. Men hallo!? Jeg er stolt over meg selv :D Jeg kunne gitt mye mer på, da jeg egentlig ikke var noe andpusten når jeg kom opp, men jeg tenkte på beina mine, og at jeg ikke måtte kjøre de for hardt. Så neste gang skal jeg under 25, men målet engang er vell kanskje 15 min? Hmm, vi får se :-)

Min nye personlige trener, Marius - Stoltzenslankeren blir han vell kalt. Han er en stor inspirasjon for i alle fall meg! Som har lagt fra seg 45 kg ca i stoltzen. Inspirerende? les bloggen hans HER. :)Haha, jeg var så tørst, men skjønte ikke hvordan jeg skulle klare å få vann inn i munnen. så slet litt der - men fikk litt til slutt. :-)

Såå - dagens tur var super fin! begynte ved sandviken sykehus,  Opp stoltzekleiven, hvor jeg seriøst trodde jeg skulle dø. Så gikk vi videre mot fløyen, men ned skredderdalen til vi møtte på fjellvegen, å gikk den ett stykke bortover, før vi tilslutt var i sentrum også tok jeg bussen, å gikk fra spondalen og ned til der jeg bor:-) Dagens premie var Oreokake, som jeg enda ikke har spist. Har sykt lyst på den!!! :p

Så - Nå ser jeg frem til flere turer på Stoltzen med min personlige og gode Marius! og sommerkroppen 2014 er rett rundt hjørnet! Stramrumpe, here i come!! :)

9 kommentarer

Karoe

03.10.2013 kl.21:27

Nå aner ikke jeg hvor dette er, eller hvor bratt det er :p Men det hørtes bra ut begge tidene tenker no jeg, sikkert bedre enn jeg kunne klart uansett, haha!

Ida Kristine Eikenes

03.10.2013 kl.21:29

Karoe: hehe, søk på "Stoltzekleiven" så kan du se. Den er 906 trappetrinn, og ca 1 km lang. mener det er 600 høydemeter. men det står på nettet. Den er ikke lang, men jæævlig tung!!:P

03.10.2013 kl.23:21

Flinka :) pass på å ikke presse låra for mye nå da ;o

Ida Kristine Eikenes

03.10.2013 kl.23:22

Anonym: Neida, full kontroll ! :) har bare en sårinfeksjon igjen. så nå er lårene på lufting! :-)

Kaisa Elise

04.10.2013 kl.08:06

bra trim det der :)

Ida Kristine Eikenes

04.10.2013 kl.09:25

Kaisa Elise: meget bra!:)

Karoe

04.10.2013 kl.12:30

Vil bare informere om at vinnerne av konkurransen du meldte deg på er kåret! :) Vinnerne er oppgitt på min blogg!

Elena

05.10.2013 kl.01:16

Heisann!! Førsst av alt må jeg si at siden din er til utrolig stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de beste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp deltok i! Kanskje du kan være mega kul å dele den på bloggen???? ;-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du oppdaterer mega masse fremover!!!!!

Mia

05.10.2013 kl.12:16

Yo!!!! Helt til å begynnne med fortellle deg at dennne bloggen er til kjempe masse gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de kuleste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp deltok i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? ;D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du oppdaterer kjempe masse fremover!!!!

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits