Step by step

Hei dere! Nå i hverdagen er det viktig å tenke litt økonomisk! Jeg som spiser så lite, kan spare masse penger på mat, bare jeg planlegger godt. Jeg er veldig dårlig på å variere av mat, så går mye i kyllingkjøttdeig og kyllingfileet. :p Jeg syntes faktisk kyllingkjøttdeigen er BEDRE enn vanlig kjøttdeig/karbonadedeig. Enig?

Anyways - Når jeg lager mat, lager jeg full middag, men tingen er at jeg har mat i 2-3 dager. Noe som er veldig greit, er det ikke?:p Jeg spiser ikke samme mat til vært måltid, men ja. Jeg har middag/lunsj/kvelds 2-3 dager.

Idag ble det favoritten min TACO! :D

Siden det bare er jeg som skal ha, gidder jeg ikke å lage det så fancy, så under kan dere se hvordan jeg lager mat step by step:


Sånn matkutter er helt genial, barer fyrer oppi den, så får du alt i små og fine biter! Jeg er veldig glad i sterkmat, så det går 1 og en halv chilli i kyllingkjøttdeigen, 1 fedd hvitløk og 1 stk vårløk. Så har jeg oppi tacokrydder. (Holder på å lære meg å lage eget tacokrydder, så skal si hvordan det går. men idag ble det posekrydder)


Også er jeg veldig kresen også, så det jeg har på er: Rødløk, chilli, paprika, salat og salsa. Så dette er hva jeg orker, nesten en hel sånn liten lefse. Så, 1-stappmett..

Nå er jeg skikkelig god og mett, så nå pakker jeg ned resten av maten, å kanskje det blir en lefse litt senere idag også! Litt ergelig at Kiwi her på tertnes aldri har grovelefser.... så blir alltid hvete, og de reagerer jeg litt på :( men men... alt for taco! I looove it.Ja, jeg har ikke ost på.. :p orker ikke å raspe ost. haha

Hvordan ser din taco ut? Syns alle er så forskjellige når det kommer til taco! Så min litttt god ut? Ville du spist den?

 

BLOGGES :)

10 kommentarer

slankerelivemedgastricsleeve

30.09.2013 kl.19:31

hvor er maisen?? :O min drukner i mais ;)

Kaisa Elise

30.09.2013 kl.19:37

naaam :D

Ida Kristine Eikenes

30.09.2013 kl.20:01

slankerelivemedgastricsleeve: Syntes ikke mais er godt :p heller chilli! :P

Ida Kristine Eikenes

30.09.2013 kl.20:02

Kaisa Elise: mmm! :D
Har så mye på at lefsen som oftest ikke går igjen! Bruker enten karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kyllingfilet som jeg steker sammen med løk, hvitløk og finhakket tomater :-)

Ida Kristine Eikenes

30.09.2013 kl.22:45

Cecilie Kvant ~ mamma til Thea: haha, lik som kjæresten min... haha! Han propper den full, også faller alt ut igjen. hehe Ja, kyllingfileet er skikkelig godt på! :D Men da er det best som fajitas, med stekt paprika, chilli, løk og jalepenos! :D

Iselin Renée

01.10.2013 kl.08:23

Så smart, det så veldig fristende ut :)

Ida Kristine Eikenes

01.10.2013 kl.08:30

Iselin Renée: =)

Silja

01.10.2013 kl.11:23

Bruker du snus? Under leppa altså, og ikke i lefsa. Har sett flere bilder av deg hvor det ser ut som at du snuser, så da måtte jeg bare spørre :)

Ida Kristine Eikenes

01.10.2013 kl.11:56

Silja: Hehe, kanskje jeg har en medfødt snusleppe? = D

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits