5,01 km - Helt død i beina..

..Yes, idag har beina mine fått gjennomgå! Jeg prøver å ta det veldig rolig, men jeg er så motivert for å trene, at jeg presser meg kanskje litt for mye. Er feks helt forferdelig å gå i oppover bakker og nedover bakker, da kjenner jeg det godt! :p Veldig irriterende å være så "hemmet" at jeg ikke klarer å gjøre det jeg vil, men jeg har jo selv valgt det slik. Men bare typisk meg å bli treningsmotivert når jeg ikke kan trene slik jeg vil :/ baah.

Uansett, dro med meg min treige hund som skal snuse vær 3 metere.. så da går det automatisk litt saktere. Men, hun var flink idag, å stoppet ikke så mye! :-) Angrer på at jeg ikke har vært strenger under turdisiplinen. Men, det kommer seg :-)

Liloen min er min beste invistering noen sinne, hadde det ikke vært for hun (klisje), ville jeg nok ikke vært så aktiv som jeg er nå. For får man hund er man veldig forpliktet til å gå flere turer om dagen! Så, jeg må takke lilo for å ha dradd meg ut av døren de siste 3 årene :) Mine søteste lillebrødre <3 Thian (minstemann) og Lukas (nest eldstemann). Daddas gogutter <3 hehe. Ikke akkurat dems fineste øyeblikk, men vi skylder på at de akkurat kommer fra barnehagen :p snøttussen, Thian! heheFortsatt babystep her... Tørr ikke å slite meg ut for mye, med tanke på sårene/arrene mine. men jeg er ganske fornøyd med å ha gått 5 km idag! :-)

 

Hva har dere gjort idag? Gått på tur? Kommenter om du ønsker flere slike oppdateringer!

BLOGGES :-)


LIK facebooksiden min HER, om dere ønsker oftere oppdateringer! :)

6 kommentarer

Karoe

26.09.2013 kl.18:02

Det sies no at det bare er positivt å trene da en er støl, men som du sier kan det være negativt å presse seg for mye!

Ann Merete

26.09.2013 kl.18:02

Skal på fotballtrening snart :D

Ida Kristine Eikenes

26.09.2013 kl.18:28

Karoe: hehe, nå tar jeg det med ro pga jeg har operert lårene mine for 2 og en halv uke siden : )

Ida Kristine Eikenes

26.09.2013 kl.18:28

Ann Merete: Ha en god trening!! =D

Karoe

26.09.2013 kl.18:52

Da skjønner jeg deg ekstremt godt!

Ida Kristine Eikenes

26.09.2013 kl.20:01

Karoe: hehe =)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits