babystep..

..Idag har jeg vært på over 1 og en halv times gåtur sammen med gode Chanett. Har ikke sett henne på evigheter, så vi hadde mye å prate om! =) Koslig tur, så tror vi glemte å telle hvor mange runder vi gikk, men ganske sikker på at vi var oppe i alle fall 15 runder! :) Jeg gikk fra huset idag kl 15:50, å var hjemme igjen ca 17:50! Da har jeg også gått fra butikken å hjem. Så idag kjenner jeg på beina at jeg har gått myyye! Hoven som bare det.

Vi var heldig med været stortsett hele turen, litt yring den siste halvtimen men helt ok :) Men når jeg gikk ut av butikken øøøste det ned. Føltes som om jeg gikk i en DAM, sokkene og skoene var klissvåt :p samme var treningsthigtsen. Heldigvis var jakken min vanntett! Var tenkt å gå uten jakke, noe jeg er glad for at jeg ikke gjorde :P Skal si det var godt å skifte til nye klær =)

Litt bilder til dere =)


Fortsatt sol, men ganske så truende skyer på vei!! Faktisk varmt i solen idag :)

Dobbel regnbue! Skikkelig fasinerende =)

Sniiiik skygge bilde =) haha!                                                                                  Godt å komme hjem, å få skifte!


Så dette har vært min dag! :-) Nå ligger jeg pladask i sengen, å vurderer sterkt om det er på tide å spise noe :-) Savner virkelig kjæresten min, som jeg ikke har sett siden søndag! Men er litt godt å savne han også, for da blir det så deilig å få han hjem igjen! :)

Hva har du gjort på idag? Sol eller regn hos deg?

BLOGGES

4 kommentarer

Chanettlouise

25.09.2013 kl.20:38

Var en kjekk tur Ida =) likte snikbildet, jeg aner jo ingenting, HiHi :) håper hevelsen går fort med igjen ^^ klem

Ida Kristine Eikenes

25.09.2013 kl.20:47

Chanettlouise: Veldig kjekt :D hehe! Ja ikke sant? You had noooe idea =) Klem klem

eldbjorgandrine

25.09.2013 kl.21:41

Deilig med en frisk gåtur. Har vert på fjellet og gått 2 runder rundt ett vann i dag jeg.

Tok en dryg time.

Deilig.

Sooool har det vert her i dag. Men høsten har satt inn, så hansker og panneband og ullstilongs var ett must på fjellet i dag.

Og så har jeg vert så flink i dag. Var på foreldremøte i kveld, og det var min tur å ta med "noe åbite i".Tok med druer, gulerøtter, og sjokoladekjeks.

Alle skal jo være sååååå sunne så ingen spiste sjokoladekjeks....de måtte jeg ta med hjem.

MEN, siden jeg er sååå svak for kjeks, så sente jeg de med barnevakten hjem........slik at jeg ikke skulle sitte her med kjekspakken og så spiser jeg opp alt selv........

-Flinke Eldbjørg Andrine !!!!!!!!

<3 hverdagsvalg.

Ida Kristine Eikenes

25.09.2013 kl.21:53

eldbjorgandrine: oi, du er kjempe flink! :D Spaserturer er noe av det beste jeg vet, bare gå og gå! :) Høres ut som om du har hatt en fin dag! :D Og godt valg det med kjeksen, kjeksen har vi ikke noe godt av :) unødvendig kalorier! De fleste kjeks har jo sånn 65 kalorier i bare EN kjeks. SYKT!

Ja, du kan gi deg en klapp på skulderen idag ja! :D

Ha en fin kveld videre :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits