I feel like crap

Ja, som overskriften sier - i feel like crap. Crap er ordet idag. Mandag er som regel den kjedeligste dagen i uken! Jeg kjeder meg, jeg eier ikke energi, dårlig matlyst, får ikke til skolearbeidet, kjæresten min er vekke hele uken, og alt er liksom bare.. ett ork.

Jeg tuller ikke, jeg orker så vidt å skrive dette... men følte at jeg måtte få det ut en plass.


hehe, ja...føler meg litt deppa idag!

Men det er vell normalt når du føler deg isolert pga du kan ikke gjøre slike fysiske aktiviteter som du egentlig vil? Jeg sliter fortsatt med smerter i lårene mine, gudene må vite hvorfor det fortsatt er så vondt, men jeg sliter fortsatt med å gå opp en trapp, å klarer i alle fall ikke å gå mer enn en halvtimes tid før jeg bare vil legge meg ned å grine! Jeg er fortsatt så sinnsykt hoven at det er vondt med thigts på. haha. Uff.. unnskyld altså.. var veldig grinete innlegg dette :p

Men kanskje dere vil komme med noen oppmundtrende ord og kanskje noen #bloggtips? Så har jeg i alle fall noe å henge fingrene i... Jeg eier ikke motivasjon til å blogge heller, så derfor.. slike grine innlegg. haha!

Si hva dere ønsker å lese om, så skal jeg lage ett innlegg om det senere :) Jeg er som sagt åpen om nesten alt, bare til å komme med tips! Kom også gjerne med spørsmål, så kan jeg se om det kommer nok spørsmål slik at jeg kan bruke det i ett innlegg! :) Har fått en del, som jeg kun har fått på e-post som jeg eventuelt kan poste her!

Ha en fortsatt fin mandag <3

9 kommentarer

startkurs48

23.09.2013 kl.19:38

God bedring!, får satse på at det går bedre :) ikke alle dager er like veit du.

Stå på! :) <3

Ida Kristine Eikenes

23.09.2013 kl.19:39

startkurs48: <3 takk!

Linda

23.09.2013 kl.19:47

Blogg om ting du kan gjøre nå som du ikke kunne gjøre før op.? Altmulig vi kan gjøre nå - vi ikke kunne før. En verden som er låst opp?

Ida Kristine Eikenes

23.09.2013 kl.19:52

Linda: Hmm! Jaaa.. ikke en dum ide! alt er jo mye lettere, så absolutt noe jeg kan blogge om :)) Kanskje det kommer ett innlegg om det senere :D er i alle fall notert bak øret =D

Jan arne

23.09.2013 kl.22:08

Håper du snart føler deg bedre! Elsker deg vennen <3

Gleder meg til å komme hjem å holde rundt deg på fredag<3

Ida Kristine Eikenes

23.09.2013 kl.22:22

Jan arne: God gutten min <3
usj, håper du har en bedre dag i dag <3

Ida Kristine Eikenes

24.09.2013 kl.13:40

Miichaelsen: virker sånn :):):):) litt mer opplagt idag :)
så bra ;D

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits