Da var dette intervjuet overstått

Idag har jeg hatt ett skikkelig dybde intervju med både journalist og fotograf. Det kommer til å bli publisert i ett ukeblad om en stund =) Både mamma, typen og lilo var med. Var kjempe gøy å ta masse bilder, og selve intervjuet gikk kjempe bra. Hadde gruet meg litt, men - hadde jo egentlig ingenting å grue meg for :) Mamma var med for hun skulle forklare litt sin side av saken, og hvordan hun opplevde det opp i alt. :)

Kommer til å publisere bilder etter intervjuet har blitt publisert :) Håper jeg får alle sammen! :D Fotografen var jo fantastisk morsom!! haha. Han likte jeg. Journalisten var veldig hyggelig dame, så vi følte oss trygg på henne, så dette blir ett veldig åpent og "sårt" intervju :)

Intervjuet kommer til å handle om overvekt(årsak til overvekt, osv), veien til slankeoperasjon og hvordan jeg har det idag :)

Kommer tilbake om mer når jeg vet når det blir publisert, velger å ikke si hvilket ukeblad det er, for å holde spenningen litt oppe! =)

Snart kommer det ett innlegg om "medaljensbakside del 2" håper dere vil lese det :)

Blogges


Husk å lik facebooksiden min HER.

2 kommentarer

slankerelivemedgastricsleeve

25.09.2013 kl.14:00

du må huske å legge det ut når det kommer, helst litt før så jeg har mulighet til å kjøpe det :)

Ida Kristine Eikenes

25.09.2013 kl.14:00

slankerelivemedgastricsleeve: jepp, når jeg vet mer, skal jeg legge ut :) heheh! Gleder meg til å se bildene, aldri følt meg så i lyset før. :p hehe

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits