what doesn't kill you makes you stronger

Jeg lovet dere kosthold og treningsinnlegg idag, men vet dere hva? Det må utsettes til i morgen! Dagen har bare løpt fra meg. Har funnet ut at det er lite time i ett døgn.. skulle gjerne hatt noen ekstra!

But anyways. Var jo på Fana Medisinske senter idag for å sjekke til sårene mine, veldig barsk sykepleier må jeg si. Veldig fast og bestemt, men samtidig ganske hyggelig. Var litt vanskelig å komme til ordet! var vell kanskje 2 sekunder der at jeg ville så inderlig slå henne, for hun var jo skikkelig slem med meg når hun skulle fjerne tapen på sårene. Hun bare DRO det av, då mener jeg ikke "1, 2, 3 nå drar jeg de av, Ida" Mer som "1,2 au" hvis dere skjønner. Verre var det når hun skulle ta på ny tape, helsikken. Hun PRESSET ned tapen på sårene mine, jeg visste ikke om jeg skulle le eller grine. Hvorfor var hun så stygg med meg? tenkte jeg. Jeg hadde jo ikke gjort henne noe :( Så i resultat av det, ligger jeg paddeflt å har hatt vondt i hele dag. Tidligere idag ble jeg skikkelig dårlig, og begynte å bli bekymret for at hun hadde trykket frem en infeksjon. Men tror det er ganske så urealistisk. Still in pain, men det går bra :) Hun sa også at sårene så fine ut, å at jeg måtte skifte tape om 1 uke :) Pluss det henger 2 lange tråder igjen, som jeg selv må klippe om 1 uke.

Ellers har dette vært en total daffe dag. Måtte hjelpe min mor å hente mine brødre i barnehagen idag, siden hun måtte jobbe litt ekstra, så da tok jeg, Jan og mine to brødre seg en tur på Sport Outleten(?) i åsane, å der fant jaggu meg Jan seg en super fin parkas til vinteren, å jeg en knall rosa gore-tex jakke, pluss en rosa fleece genser. :D

Meg idag, med min ultra gode kose genser <3 Skappel genser.
Er den ikke fin?

Dere legger kanskje merke til thigtsen jeg har på meg, den thigtsen må jeg ha på meg 24/7 i 3 eller 4 uker. Husker ikke helt. Er så lei. Må sove med den! Upraktisk. Heldigvis har jeg 3 forskjellige, en jeg bruker når jeg sover, den er kort, også en jeg har til innebruk/lett ute bruk også en som er litt varmere som er grei å ha ute! :) eller, den er liksom foret!


Har dere hatt en fin dag? Hva har dere gjort? Hva syntes dere om ariklen om meg på www.side2.no?


BLOGGES

6 kommentarer

kristine

18.09.2013 kl.00:24

Fin du er !

idaaskulstad

18.09.2013 kl.00:25

Hvorfor må du sove i den?

Ida Kristine Eikenes

18.09.2013 kl.00:32

kristine: ntåh takk! :)

Ida Kristine Eikenes

18.09.2013 kl.00:32

idaaskulstad: Fordi det er kompressor thigts som holder lårene mine på "Plass". Slik at jeg ikke blir så hoven osv. :)

Marita

18.09.2013 kl.01:05

Håper smertene avtar snart!

Ååh, sånn genser vil jeg også ha.. ser supergod ut!

Ida Kristine Eikenes

18.09.2013 kl.08:19

Marita: super comy!!:)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits