Oh my gad - Its working!

I dag kom pakken i posten, jeg har nemlig fått i oppgave å prøve ut hjemme tannbleking for www.dentasy.no. Jeg var egentlig ganske skeptisk, men tenkte pyttsann! Tennene mine ser jo ut som ett helvete etter år med drittmat. Å har alltid ville bleiket tennene!

Fikk som sagt pakken i posten idag og siden jeg er sykemeldt passet det seg jo veldig greit å bare begynne med engang. Jeg skulle vell egentlig prøve det ut noen ganger før jeg skrev en liten "omtale" men vet dere hva? Jeg kunne ikke vente noen dager, for jeg ser allerede forskjell. å det er etter EN gang, en gang med en virkning på 15 minutter! Jeg er sånn ferdig for 10 minutter siden, å den jobber fortsatt på i inntil 4 timer til. Jeg tuller ikke, skal vise dere bilde lengre nede - Det er såklart ikke WOW forskjell, men jeg ser faktisk forskjell. Mulig dere ikke ser den forskjellen jeg ser, men skal vise bilde i morgen ogsåå! 

DERE FÅR 10 % på første kjøp. Finn rabattkode helt nederst av innlegget.

Det kjøpes HER

Tannbleking

Garantert hvitere tenner raskt, trygt og enkelt!

Det tar bare 20 minutter per behandling, og du gjentar behandlingen til du får det ønskede resultat. Det kunne ikke vært enklere og få hvitere tenner.

  • 100% fornøyd garanti og akkurat nå med gratis frakt
  • Peroxidefri
  • Skånsom mot emalje og tannkjøtt


Dette er for 6 behandlinger! 1 pakke skal det være nok til 3 behandlinger :)


Slik ser pakken ut innvendig :) hehe


Tannbleiking gelen :) Så for meg at jeg kom til å få den ekle følelsen i munnen, men den smaker godt! :) hehe


Her er den du tar gelen oppi, og inn i munnen! Lover deg, du ser dødshot ut med denne på. :)

Så kommer før og etter bilde etter EN gang!




Jeg kan no fortelle årsak for mine stygge tenner, å det er års drikking med brus og fastfood! Blir godt å få hvite tenner igjen! :)

Dette er noe jeg gjør helt frivillig, å har ikke blitt bedt om å skrive positivt. Bare om jeg kan prøve det, å om jeg liker det - dele det med dere. Jeg anbefaler virkelig dette produktet, å hvis du selv vil ha det kan det kjøpes HER

Jeg personlig syntes startpakken som de selger har en fin pris, og som ikke brenner hull på lommeboken :)I tillegg vil jeg gi dere en rabattkode som gir dere 10% ved første kjøp! Oppgi rabattkode: idakristine


Q: Har dere prøvd denne? eller prøvd noen andre?

Husk å lik facebooksiden min HER.

6 kommentarer

Project Dukan.

17.09.2013 kl.14:00

Åå! Men er sjukt skeptisk til heimebleiking ift emaljen osv. Men om den funkar utan å være skadeleg, så er jo det kjempebra! :)

Kaisa Elise

17.09.2013 kl.14:08

Nice :)

Ida Kristine Eikenes

17.09.2013 kl.14:12

Project Dukan.: Den er veldig skånsom mot emaljen :) jeg har også alltid vært skeptisk, å har prøvd en annen type før, uten at den virket. Men, denne her funket faktisk! :) Så jeg er super glad, endelig får jeg fikset på de missfargede tennene mine! !:)

Ida Kristine Eikenes

17.09.2013 kl.14:12

Kaisa Elise: mm! :)

Mathias Folke Nordby

17.09.2013 kl.16:40

Stilig ;)

Ida Kristine Eikenes

17.09.2013 kl.18:19

Mathias Folke Nordby: =)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no






gratisdesign av Tonjemt
hits