The minute you think of giving up, think of the reason why you held on so long

Sliten.. Herremann! Jeg er så sliten i beina, og smerten har slått til for lengs. Når jeg nå beveger meg, ser det bare ekstremt rart ut. Kan ikke beskrives. Jeg går liksom med rumpen ut, og litt bøy i knærne. Ser du det for deg?

Anyways, grunnen til at jeg kanskje er litt knebøyd idag, er fordi idag har jeg hatt ett møte med www.ba.no, som vil skrive en oppfølginssak fra forrige gang! Du finner forrige artikkel HER. Jeg møtte en koslig journalist(samme som sist), Eirik. Veldig hyggelig fyr! :) Vi snakket først litt der BA holder til, og når vi var ferdig der, prøvde han å ta portrettbilde av meg.. vell, ikke min sterkeste side. :p Så spent på hva som kommer på trykken! Etter det, gikk vi ut i Bergens fine gater, å tok litt "gå" bilder, "in action" - Følte meg passe dum når jeg bare gikk i mot kameraet, spent på de bildene også! :p Det hele avsluttes med ett fint bilde av meg og ett tre. Yep!
Gleder meg til å se det endelige resultatet! Er dere spent?

Og ikke nok med at bare BA ville snakke med meg - www.side2.no ville også ha en liten prat med meg! Føler meg litt som en liten kjendis for 1 dag! :p

Begge artiklene handler om meg, overvekt, slankeoperasjon, plastikkoperasjoner, trening, kosthold og "veien videre".

Håper mange av dere leser begge artiklene, og gjerne gir meg en tilbakemelding på hva du syntes! Jeg er i alle fall veldig spent, å gjør dette både for meg selv og for å hjelpe andre! :-) Håper dere liker det.


Husk å meld dere på Ukens Blogganbefaling HER.
Lik facebooksiden min HER.

6 kommentarer

Kaisa Elise

16.09.2013 kl.15:40

Fint bilde :)

Ida Kristine Eikenes

16.09.2013 kl.16:10

Kaisa Elise: takk :-)

startkurs48

16.09.2013 kl.20:27

Så spennende! :)

Ida Kristine Eikenes

16.09.2013 kl.20:33

startkurs48: mm :))

Andreas

16.09.2013 kl.22:34

Har lest igjennom bloggen din, og må si at dette er utrolig imponerende! Du er ei utrolig vakker jente både innvendig og utvendig! Stå på videre ;)

Ida Kristine Eikenes

16.09.2013 kl.22:41

Andreas: Tusen takk for det du :p der var jo veldig hyggelig sagt! :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits