IT´S NOT A GOOD MORNING

God morgen! Trøtt sa du? Neida... jeg har jo sovet i sånn 2 timer i natt. Baah! Jeg er så overgitt over at jeg ikke har fått sovet i natt. Sånn halv 5 så jeg på klokken å kunne ikke skjønne hvorfor jeg ikke var trøtt. Jeg har vridd og vendt på meg i hele natt noe som har vært smertefult i seg selv. Oppi det hele har jeg en liten snorker/høyt pustende samboer. Vell vell.. Men er ikke noe annet å gjøre enn å gripe dagen, å bare begynne! Sove kan jeg gjøre når jeg blir gammel.

Tenkte egentlig bare for å minne dere på at dere må huske å melde dere på "UKENS BLOGGANBEFALING" - Mulig, (hvis jeg er teknisk anlagt) jeg klarer å finne ut hvordan jeg legger ut bilde i sidebaren, så får vinneren en uke der! Dette er muligens en god uke å ligge der, ettersom at det skjer litt fremover. Kommer tilbake til det senere!! :)

DERE MELDER DERE PÅ HER!!!!

Nå holder jeg på å gjøre meg klar for det som skjer idag! Kommer tilbake til mer om det senere idag :-)Deres planer for dagen? Noen spesielle? Hatt en fin helg?

 

BLOGGES

2 kommentarer

Kaisa Elise

16.09.2013 kl.08:22

skal på jobb :)

Ida Kristine Eikenes

16.09.2013 kl.08:25

Kaisa Elise: ha en fin dag på jobb da :-)))

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits