Don`t give up

Dette har vært en fin dag. Idag har vi feiret min søte kusine´s bursdag. Så familien samles for god mat og kake, noe som er utrolig kjekt - da det alltid er så god stemining i familien våres. Humor, latter og morsomheter er mye av det du finner hos familien Eikenes. :-)

Jeg har hatt litt smerter i dag, men har ikke tatt smertestillende idag, så smertene er så klart ikke så ille. Men noen ganger virker det som om jeg sprekker, bokstavelig talt! Feks, når jeg skulle sminke meg og ordne håret mitt liker jeg å se på TV i sidesynet, med beina i "medistasjonsstilling", så glemte meg litt i dag. Jeg trodde seriøst at jeg skulle død, smertene bare gikk gjennom hele kroppen, og jeg hylte! Det var så vondt. Jeg kan ikke beskrive det engang. Samme var når jeg satt på en stol idag, jeg skulle bare dytte stolen sånn at jeg kom meg helt inntil bordet, og av en eller annen grunn brukte jeg lårene, og fikk skikkelig vondt! Men ellers så har jeg lite vondt. Det er værst å gå, gå i trapper og sitte. Men så lenge jeg sitter med beina strak eller ligger går det helt greit å har ingen smerter :)

Nå sitter jeg her å forbereder meg litt for morgen dagen. Jeg har nemlig ett intervju som skal gjennomføres så gruer meg litte granne! Men bare pitte litt. Kommer mer tilbake om det siden :)


Så her kan dere kose dere med ett lite bildedryss av meg og min skjønne Lilo.


Topp Gina Tricot 149,-                                     Skjørt, Vila 199,-Blir veldig glad om dere kommer med innspill til hva dere vil lese mer om, så skal jeg prioritere det! :-)Er også super glad for alle som har delt sin historie med meg, de vil bli postet litt sånn innimellom. Så ikke alt kommer på engang :-)

Snart kommer det ett innlegg om hvordan jeg lever med tanke på kosthold og trening! Keen på det?

Blogges alle!

 


#Hund #Bloggtips

 

5 kommentarer

Maria

15.09.2013 kl.21:14

Hei! Super blogg du har! :)

Jeg selger noen klær til en billig penge på bloppis. Vil du sjekke den ut? :)

Jeg har spesielt noen søte kjoler, hvis det kanskje frister?

http://bloppis.no/shops/mariatrivial/

Hilsen Maria

Kaisa Elise

16.09.2013 kl.08:12

så fine bilder :)

Ida Kristine Eikenes

16.09.2013 kl.08:24

Kaisa Elise: takk ^^

Vivian Yuen

17.09.2013 kl.00:49

Awww. Søt hund! :D

Ida Kristine Eikenes

17.09.2013 kl.00:58

Vivian Yuen: Yes, she is! :-)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits