RISE AND SHINE, EVERYONE

Hei dere. 

Jeg har vell vært våken siden kvart på 7. Vi er barnevakt for min tøffe fetter Noah. Mens mams and paps er på konsert. Noah har virkelig vært snill både i går og idag. Han la seg kjempe fint, og uten trøbbel. Han er 3 år, og er kjempe flink på potten sin. Gjett om jeg vil ha en unge som Noah! :) 

Anyway, nå ligger jeg langflat på sofaen, Noah sitter i enden å følger med på film på TV. Jan gikk på do. :P Frokosten er inntatt, og det er bare en koslig morgen. Jeg har også sett litt på norskfaget på nett, å satt meg litt inn i det, matten skal jeg begynne med nå! :-) 

Ellers, så senere i dag ville min kjære ta meg med ut å spise <3 Så det blir vell en tur på TGIF senere idag! Wooho. Gleder meg, å jeg vet allerede hva jeg skal bestille. Fajitas med kylling! mmmm

Ville bare titte innom å gi dere en liten oppdatering! :-) 


Gode bestefar <3Have a nice day, fortell meg gjerne hva du skal idag/helgen? 

 

<3

4 kommentarer

Kaisa Elise

24.08.2013 kl.08:43

søtt bilde :)

Ida Kristine Eikenes

24.08.2013 kl.09:57

Kaisa Elise: :)) takk!

Silje

24.08.2013 kl.11:09

Herlig! Håper du får en fin dag og en super helg :))

Ida Kristine Eikenes

24.08.2013 kl.11:26

Silje: takk det samme :-)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits