Helt ødelagt

Hei dere!

 

Jeg ligger lang flat i sengen, kommer meg så vidt ut :/ Er så sinnsykt dårlig og får i meg minimalt med mat. Vet ikke om det er smertestillende som gjør meg dårlig eller generelt såret? Har jo ikke dren, så kan jo ha fått en væskeansamling i buken. Hvis jeg ikke er bedre i morgen, tror jeg at jeg må ta meg en tur til legen. Eller? 

Kan også være dårlig fordi jeg ikke får i meg mat. Har fått i meg litt, men det er bare fordi jeg vet jeg må ha mat i meg. Men blir sinnsyk kvalm av tanken på mat. 

Men jeg har lite smerter, det som har slått meg ut er kvalmen. Angrer ikke enda på denne operasjonen - må nesten se neste uke når jeg skal ta av kompressoren. Sover nesten hele natten, våknet i natt med en del smerter i magen, men snudde meg i fosterstilling så gikk det mye bedre :-) Sovnet i gjen, 

 

Orker desverre ikke noe langt blogg innlegg - men om dere lurer på noe blir jeg veldig glad for spørsmål. Skal derfor svare dere så godt jeg kan. Nå må jeg legge meg igjen, å prøve å sove litt og vente på at kjæresten kommer hjem senere og tar vare på meg <3 AKkurat nå har jeg lille Lilo som tar vare på meg :-) Kosejenten min< 3

 

Ha en fin dag dere, blogge <3

4 kommentarer

Anne-Sofie

02.05.2013 kl.23:42

Høres ikke bra ut at du ikke får i deg mat :-( Hva med supper? Gjør det vondt i stingene? Strammer det veldig? Har ei søster som tok full mageplastikk for et par år siden Hun kunne ikke gå oppreist på mange uker. Hvordan er dette for deg? Lykke til videre og god bedring!

Ida Kristine Eikenes

03.05.2013 kl.07:48

Anne-Sofie: det er vondt i selve såret. Jeg er verken sydd eller stiftet.. Kun stripset. Ingen dren, så lett for å komme væske i buken. Skal prøve å komme meg til lege idag! Nå har jeg kanskje 1-2 fulle måltider til sammen på 5 dager. Nei kan ikke stå oppreist, da får jeg smerter :o

Tusen takk!

slankerelivemedgastricsleeve

03.05.2013 kl.18:54

wææ, er det bare stripset? huff, er det vanlig da? høres så svakt ut..? er det ikke fryktelig lett for at du åpner såret? håper du føler deg bedre snart!

Ida Kristine Eikenes

03.05.2013 kl.19:13

slankerelivemedgastricsleeve: jepp! Bare stripset. Siden de har ikke gjort så mye. Neida, nå har det mest sannsynlig grodd. Gruer meg til å se på tirsdag, om det er mye væske eller ikke! Iiiiiik.

:-)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits