Hyttetur med gode venner + Lilo!

Hei igjen. :-)

 

Jeg og min kjære ble invitert med på hyttetur i sogn og fjordane. Fantastisk fin plass! Vil virkelig tilbake der. Fikk virkelig slappet av, og nytt livet. Vi reiste med ett vennepar av oss, Diana og Atle. Digger dem, super kjekke folk! :-)

Vi reiste opp litt på kvelden fredag, men først skulle vi hamstre Rema av grillmat, alkohol og diverse andre matartikler! Så, vi møtte dem i knarvik, jeg, Jan og Lilo. Når vi kom frem etter ca 1 og en halv time, var det fortsatt lyst ute. Så, vi fikk litt kos ute også! Lagde taco til middag, spratt en vin flaske, og tok oss noen øl. Etter middagen begynte vi å spille kort. Super kjekt! Var skikkelig god stemining. Blir jo ikke bedre? Hyttetur med fine folk, kort, alkohol, og musikk? Loveit.

Vi gikk å la oss etter en fantastisk kveld, for å lade opp til morgendagen. Da begynte det med god frokost, fantastisk god frokost! Så stakk vi ut, og ned til vannet. Her er litt bilder derfra: (kommer mer)


Hææ!? Var ikke dette var dødsskjønt? Lilo bare satt seg ned med Atle, å så utover sjøen. IKKE planlagt! Digger dette bilde :)


Fina mi <3


Kjekken <3

 


Liker at sokkene stikker opp. Hello Kitty!

Diana og Atle har flere bilder på speilrefleksen. Så det blir lagt ut flere bilder. Selvom det kanskje ikke er så sinnsykt interessant :P

I alle fall;

Så ble det grillings oppe ved hytten.


Gutta får fyr på grillen! :) Ida Drikker Øl. Diana... litt usikker på hvor hun er. Tror hun hugger ved :P


Kjekken min <3


Verdens søteste hund, i mine øyne <3


<3 Lilo'en min!


Avslutter med ett bilde av familien min :-) hihi love <3

Hva syntes dere? Fine bilder? Gjorde dere noe gøy forrige helg?


Peace. 

2 kommentarer

Det så ut som kos da :D for en herlig liten hund :))

Ida Kristine Eikenes

26.04.2013 kl.08:37

Miichaelsen: mhhm! og tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits