Ble bare sendt hjem igjen

Hei dere!

Nå er jeg sur, lei meg, skuffet og oppgitt. Jeg har gått flere måneder og ventet på denne dagen. Også skal det bare snu seg så fort? 30 min før jeg skulle være på operasjonssalen, kommer kirurgen inn og sier at det har kommet ett akutt tilfelle - og kan derfor ikke operere deg idag! Verden bare raste sammen. Alle forberedelser som er gjort i forkant... til ingen nytte!

Kirurgen var til og med innom litt før å tegnet på magen min. Snakket med sykepleier klokken 1130. INGEN forsinkelser. men 12.00... da var det plutselig ett akutt tilfelle. Jeg forstår veldig godt at min operasjon er mindre prioritert. Men det er så sinnsykt irriterende. Kommet langt, fastet, til og med fått smertestillende... så får du vite at det ikke blir noe av og du må bare reise hjem igjen.

Jeg ble så oppgitt at jeg bare kledde på meg og gikk. Rakk toget 12.36. Så brukte ikke lange tiden på å komme meg ut av sykehuset. Nå sitter jeg her. i sengen min. Fortvilet. Jeg skulle vell egentlig ha vært på oppvåkning nå. Men den gang ei. Jeg visste dette ville skje! Dette skjedde når jeg skulle slankeopereres, men da klarte jeg å få operasjon dagen etter istedet. hrmph. Typisk min flaks dette her!

 

Fikk ny time igjen 29 april. så da blir det 2 nye uker med venting. Tilbake igjen i morgen. Jeg var jo ikke klar for det! men men - sånn er no livet. Krysser fingrene for at det går bra neste gang.

Tenkte å bare oppdatere dere.

 

Ha en fin dag!  

6 kommentarer

Hermine Austad

10.04.2013 kl.14:53

årh nei det er virkelig ikke gøy når slike ting skjer! lykke til i morgen da :)

tanjaskamp

10.04.2013 kl.15:31

åååh så utrolig kjedeligt da! Off..Får vondt av deg,for du var jo så innstillt på å gjøre det idag..Da kryser jeg fingrene for deg.Lykke til

10.04.2013 kl.18:27

Uff (!) hørtes ikke greit ut det der... Men du får iallefall ha massevis av lykke til den 29 :)))

Ida Kristine Eikenes

11.04.2013 kl.08:43

Hermine Austad: Nei ikke noe gøy i det hele tatt. Heldigvis er jeg førstemann på listen de ringer om de får noe ledig :)

Anne-Sofie

11.04.2013 kl.11:25

Huff og huff. Så synd. Føler virkelig med deg.

Ida Kristine Eikenes

11.04.2013 kl.12:26

Anne: Takk for omtanken! :-)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits