Tørr å løpe etter bussen

Hei dere :-)

Kom på en liten ting som jeg tørr å gjøre nå, men som overhode IKKE var aktuelt før. Nemlig det å løpe etter bussen! Før var det sånn hvis jeg rundet hjørnet og så den lukke dørene, snakk om 30 meter i fra. Ikke snakk om å skru opp tempoet. Tvert om. Sakket gjerne ned, slik at det skulle se ut at jeg ikke skulle ta den bussen. Men var jeg nærmt nok å var sikker på at jeg skulle rekke den, da kunne jeg gjerne vise det. haha.

Men nå, om jeg så er 200 meter ifra løper jeg etter bussen. Føler meg ikke dum lengre når jeg løper. Rart er det. Men på en måte også litt forståelig?

 

Idag måtte jeg løpe etter bussen, og det er bare digg. Du får opp pulsen litt, og samtidig får du deg en spurt! :-D Er dere ikke enig?

Hvordan er det med dere? løper dere etter bussen? Eller tenker dere "kommer nok en til snart"? let me know.

 

:-) Dette var egentlig ett helt meningsløst innlegg! Men ville bare gi livstegn i fra meg :)

7 kommentarer

tanjaskamp

08.04.2013 kl.08:40

Har alltid hatt det på nøyaktig samme måte som deg,men,ser jeg at bussen skal til å kjøre ut,så løper jeg ikke den dag i dag heller;-) Men,det er jo en frisk måte å våkne på om morningen hehe..En fin og sunn holdning du har_)

Kaisa Elise

08.04.2013 kl.09:05

ha en fin dag :)

Ida Kristine Eikenes

08.04.2013 kl.10:09

tanjaskamp: Hehe, bedre å prøve å rekke den i alle fall! Men er jo superkjipt at du begynner å løpe, kommer bort til døren.. men neida,busssjåføren bare kjører :-) hehe

Men ser jeg at den ikke blinker seg ut, løper jeg! Fort og kan man si :-) haha.

:D

Ida Kristine Eikenes

08.04.2013 kl.10:10

Kaisa Elise: Takk det samme:)

08.04.2013 kl.15:22

haha.. ja, et meningsløst innlegg, men noe ikke mange kanskje tenker over :P bortsett fra tjukke selv da ^^ jeg er akkurat slik selv, sprang aldri etter noe som helst.. og så jeg jeg ikke rakk å bare gå fort dit, slakket jeg tempoet og latet som jeg ikke skulle på. og når jeg var med venninner, og de sprang, gikk jeg bare litt fort bak de :P skikkelig teit alt sammen! :P

er sånn enda jeg da, måtte spurte som en gal til et fly når jeg skulle hjem fra syden for en mnd siden ca.. gud, hadde så utrolig lite lyst, men det var "last call".. og ja, jeg følte meg som en idiot :P folk så på og jeg fikk skikkelig angst ^^ merket også da at jeg hadde slapp hud etter å ha gått ned en del, kjente det ristet både på hofter og lår :P hehe

Ida Kristine Eikenes

08.04.2013 kl.17:18

Anonym: hehe! Men som nevnt, var det bare for å gi livstegn ifra meg selv :-) hehe. :p Men skjønner akkurat hva du mener! Det samme er om jeg løper med løseklær, da kan jeg fort merke alt som dingler og slenger :-) hehe

Ann-Katrin

08.04.2013 kl.19:39

Helluu! Må først å si deg hvor mykje jeg elsker bloggen din!! Føler den er sinnsykt bra. En fremitdig toppblogger kanksje ;) ? Jeg hadde blogg før, men det kom mange uhøflige kommentarer så jeg sluttet, men du må ikke slutte å blogge! Stay on forever :-D For ellers vinner mobberne. Men jeg har noe til deg siden du har så kul blogg :-D Det er en konk jeg akkurat ble med i. Det er sånn at du kan vinne et år med energi drikke gratis! Det er helt perfekt for meg fordi jeg er helt addicted hahaha. Må ha en red bull vær dag på skolen :P så håper jeg vinner egentlig. Men kanskje du har mer flykke?! :D Prøv å bli med da vel!!

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits