London here we come

Hei søtisser! :D

I morgen går endelig turen til London. Jeg gruer meg fælt siden jeg aldri har vært der før og har ansvar for 2, 15 åringer som jeg skal ta med på One Directions konsert i 02 arena. Jeg kan ikke si at jeg er noe stor fan, men de kan no synge - og har noen brae sanger. Så tror det blir bra. Jeg gleder meg mest til shopping på lørdag! Tror det blir Oxfordstreet om vi finner frem. Jeg er heldigvis blitt velsignet med geografisk minne, så har jeg vært der en gang, husker jeg det igjen. Jeg er også en sånn person som alltid har klart seg selv, og finner alltid frem - SÅ dette blir bra! :-D Kan si jeg alltid har vært veldig selvstendig.

Buut anywayyys. Avvreise er i morgen. Men av en eller annen grunn må vi bytte fly i Stavanger. Begge veier. Det er litt kjedelig. Så flyturen blir ekstra lang. Men men. :-) Når vi omsider kommer til Heatrow, London er det å finne bagasjen og "piccadilly" - banen som går til Green Park, hvor vi derfra bytter over til "Jubilee" som tar oss helt til North Greenwich for the 02. :-) Turen tar ca 1 time og 30 minutter. Vi har selvfølgelig bestilt hotell på feil side av London, men - siden 02 arena ligger 10 minutter fra Hotellet, går det litt opp i opp. Så vi kan bare gå frem og tilbake. Så vi slipper å tenke på buss eller andre transport muligheter! Yay :D

Lørdagen må vi klare å komme oss til Oxfordstreet, så jeg får shoppet litt. Har tross alt spart i noen mnd for å finansiere denne turen! :-) Det som er litt nedsig er at jeg ikke kan kjøpe bukser og sånn. Ettersom at neste uke blir en del hud på magen fjernet, og da går jeg kanskje ned en bukse str (?) så tørr ikke å gamble på det. Eller hva sier dere?

Hm, nei.. blir nok lite klesshopping. Skal i alle fall ha meg ett par nye joggesko, løpethigts, løpejakke og t-skjorte. Om jeg finner noe jeg faller for :-) hihi

 

Kommer i alle fall til å bli lagt ut bilder når jeg kommer hjem! :D

 

Skal prøve å få oppdatert litt i fra London også! :-)


Her er hotellet! :)

Blogges!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits