Ikke lenge igjen!

Hei dere :-)

Idag er det 1 uke til jeg sitter på toget opp til Voss. 1 uke og 1 dag til smertehelvete inntreffer. Jeg kjenner jeg virkelig gruer meg nå! Har du tatt keisersnitt før? Bukplastikk er så og si det samme. Bare her tar man vekk overflødighud og syr igjen, slik at det strammer i flere uker i magen. Herre, hva har jeg begitt meg utpå? Jeg kan fortsatt snu. Men det vil jeg ikke. Jeg vil virkelig bli ferdig med denne operasjonen, så kanskje neste sommer tørr jeg å sprade rundt på stranden i bikini. Who knows. Det kan jo bli ett elendig resultat. Ser for meg att strekkmerkene blir dradd utover hele magen. DET blir jo ikke ett pent syn. Er jo såklart spent på resultatet. :-)

Noen som har erfaring med enten bukplastikk eller keisersnitt som kan fortelle meg hvordan de kommende ukene vil bli for meg? Jeg har forstått det slik at dette inngrepet er verre en slankeoperasjon og galleblæreoperasjon. Hmm!

Jeg får i alle fall opplevd noe bra før jeg blir sengeliggende i flere uker - London på torsdag! Yes. Gleder meg.

Har forresten lagt opp treningen for denne gang. Nå blir det ikke trening før om 2-3 mnd. Ganske nedsig å tenke på. Jeg som endelig er på topp når det kommer til formen min. Men jeg har rett og slett ikke tid å trene nå. Det blir jo såklart kondisjonstrening frem til neste uke. Men styrketreningen er nå lagt på hylla! :/

Jeg lå i påsken med omgangsyken, men fredagen var jeg ganske OK i formen. Men har jo svimlet av meg 2-3 kg på noen dager. Omgangsyken er ikke bra for oss slankeopererte - Har hørt at de fleste ikke kan kaste opp? Merket det selv også. Jeg kastet liksom opp, men.. ikke slik som før :p haha. Hadde jeg spist måtte jeg gjerne hjelpe meg selv til å kaste skikkelig opp og ikke bare brekke meg. (I ett øyeblikk trodde jeg faktisk at jeg skulle dø!)

En annen ting som virkelig er tilbake for å plage meg er galleanfall. Hvorfor? Jeg aner ikke. Har jo ikke galleblære lengre. Tror anfallene ble utløst etter en fuktig tur på byen. Dagen derpå var helt jævlig. Heldigvis hadde jeg liggende noen tabeletter jeg brukte under anfallene tidligere. Så gikk ganske OK over.

 
Mine herligheter! Thian Aleksander og Lukas Tiger <3


Har dere hatt en fin påske? hva har dere gjort? :-) Tell me!

12 kommentarer

meev

02.04.2013 kl.08:21

god morgen, ha ein fin dag :)

Ida Kristine Eikenes

02.04.2013 kl.08:52

meev: God morgen, samme til deg :)

Kaisa Elise

02.04.2013 kl.09:00

ha en fin dag :)

Ida Kristine Eikenes

02.04.2013 kl.09:06

Kaisa Elise: Ha en fin dag du også! :)

Kaisa Elise

02.04.2013 kl.09:11

takk for det du :D

Ida Kristine Eikenes

02.04.2013 kl.09:32

Kaisa Elise: hihi :)

slankerelivemedgastricsleeve

02.04.2013 kl.16:10

jeg skjønner du grubler på det, og gruver deg. men det var sikkert slik med slankeoperasjonen også? og det gikk jo bra :) jeg aner ikke hvilke smerter et keisersnitt gir, men har hørt at det ikke er særlig godt. men jeg tror det kommer til å være verdt det! du kan endelig gå med det du vil, uten å irritere deg over den lille dumpen som stikker ut ;)

jeg tror nok jeg også kommer til å ta det du gjør nå, men det blir vell etter barn tror jeg. slik at resultatet holder seg. det blir jo på samme måte igjen etter en graviditet, slik som når man var tjukk. huden blir strukket og blir slapp. har ei tynn venninne som plages med det der, hun har ikke sjans til å trene det bort.. er bare hud som henger. ikke for å skremme deg, bare slik at du skjønner hvorfor jeg vil vente :) lykke til, blir spennende å se!

Madelaine

02.04.2013 kl.17:07

Leste bloggen din og begynner å revurdere dette med slankeoperasjon. Må bare si at du har blitt veldig fin!

Hilsen

Madelaine dame på 49 som Har slitit med vekten hele livet men ikke så allvorlig så at slankeoperasjon er aktuell.

Linn

02.04.2013 kl.19:27

Heisann! Har selv fjernet galleblæren for litt over to år siden, etter å ha plagdes med anfall og smerter i lengre tid. Ca et halvt år etter operasjonen begynte jeg også å få noe som kjentes ut som anfall igjen(dog ikke så sinnsykt smertefulle) men kjentes som gallesteinsanfall. Det jeg gjorde var å ta ca 7-10 hele pepperkorn og svelge ned med vann. Høres kanskje rart ut, men dette er et kjerringråd for magesmerter, og funket utrolig nok på smertene hos meg, så absolutt verdt et forsøk :)

Ida Kristine Eikenes

03.04.2013 kl.08:31

slankerelivemedgastricsleeve: Hehe ja. Jeg forstår hvorfor du vil vente. Men jeg vil ikke vente siden jeg nå er ung, og ikke har lyst på barn før om noen år. Så vil jeg ikke la magen min ødelegge for meg, om jeg vil på stranden feks. Får jeg hengemage etter en graviditet kan jeg i alle fall skylde på graviditeten som er bedre enn å skylde på at fettet ikke trakk seg tilbake. :p

Men, har tenkt på det å vente også. men, har bestemt meg for å bli ferdig med dette nå :-) Men tusen takk :D

Ida Kristine Eikenes

03.04.2013 kl.08:31

Madelaine: Positivt eller negativt? :p hehe. Tusen takk :)

Ida Kristine Eikenes

03.04.2013 kl.08:32

Linn: åå! Da må i alle fall dette prøves ja! :-) Tusen takk for tips! Ja, smertene er langt ifra slik de engang var, men jeg blir i alle fall helt slått ut av dem! :/

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits