Ikke lenge igjen nå - Gruer meg!

Hei fine bloggen.

Nå nærmer det seg virkelig ny operasjon. Jobb idag og i morgen, så noen dager påskefri, 2 dager til på jobb neste uke, så london noen dager. Siste arbeidsdag 8.april, så voss 9. april. Åå herre, det er faktisk rett rundt hjørnet!


For de som ikke har fått det med seg, skal jeg altså operere vekk overflødig hud. Jeg har vært sykt heldig, og er sikker på at det kun er på flaks at jeg kom så fort til. Jeg var jo å fjernet galleblæren nå i januar, og på kontroll til den operasjonen tok jeg opp det at jeg ønsket å fjerne hud, og at jeg slet veldig psykisk med det så hang og slang. Han tok en titt og sa "hvis jeg får tid under galleblæreoperasjonen, så skal vi fjerne huden". Yes, tenkte jeg.

Når jeg da kom opp på sykehuset og skulle opereres snakket jeg med Maria (kirurgen) det viste seg at det nå var hun som skulle ta den operasjonen  på meg, og hun ville ikke fjerne hud siden det ble for risky. (lakk det gallesaft og det spredte seg til såret der de hadde fjernet hud ville jeg få arr som ser verre ut enn brannsår..) Så vi ble enig om at hun skulle finne en ny operasjonsdato til meg, siden Hans-Jørgen allerede hadde sagt ja. Så derfor, kommer jeg så tidlig til. Egentlig er det kjempe lang venteliste, og det gjøres egentlig på fana medisinskesenter. Men, Hans Jørgen gjør en slik operasjon ca 1 gang i mnd. Lucky me, så kom jeg til så kjapt!

Mange tenker litt sånn "ja men skal du ikke ha unger og sånt snart da? Vil ikke huden din trekke seg ut igjen da?" Vel, jo. Jeg har tenkt å få barn en gang, men ikke nå. Jeg vil fullføre utdanningen min før jeg tenker på barn. :-) Så, derfor gjør jeg dette nå og ikke om 5-6 år. Jeg er enda ung, og endelig kan jeg få sjansen til å føle meg vell på stranden, uten å måtte holde meg for magen eller sitte der med t-skjorte. :-) So om magen min går ut igjen når jeg får barn? Det er i alle fall helt naturlig og mulig å trene på plass igjen. Det er helt umulig med det jeg har hengende nå :)

Anyways - Jeg gruer meg sinnsykt. Smertene etter er visst verre enn både slankeoperasjon og galleblæreoperasjon. Såååå! Jeg kommer ikke til å klare å gå oppreist på flere dager/uker. Siden de har strammet magen min, vil det nok rive litt i magen en stund. Husker ikke om jeg har fortalt om da jeg var å fjernet galleblæren, så havnet jeg på rom med en som hadde operert inni livmoren din. De hadde snittet henne på samme måte som de skal med meg, bare ikke like langt. Hun gren flere ganger for dagen, klarte ikke å reise seg uten å felle en tåre. Hun haadde det skikkelig vondt! Dette var en litt eldre dame, så må virkelig si at etter jeg så henne "Nei, ikke flere operasjoner nå" - Men nå har liksom det kommet litt på avstand og jeg har glemt smertene etter forrige operasjon. Så, dette skal gå bra! :-)

Det eneste som bekymrer meg nå - er at operasjonen blir avlyst, siden det ikke er en prioritert operasjon, nøler de ikke med å sende meg hjem. Det skjedde faktisk når jeg skulle slankeopereres, men klarte å få ordnet ny operasjon dagen etter. Uansett, typsik min flaks at noe sånt skjer meg igjen :p Egentlig skulle jeg komme opp 10 april (samme dag som op) men jeg syntes ikke noe om det, så jeg klarte å ordne det sånn at jeg fikk komme opp kvelden før, og få dusjet der og sovet der til dagen etter. Jeg skal komme fastende, og jeg blir ikk eoperert før langt utpå dagen (siste mann), så tenker det er bedre at jeg er der oppe og faster. Meg og tog + ingen kos? = usant. Hahah.

Vell - vi blogges! :D Får jobbe litt.

4 kommentarer

julianogmamma

25.03.2013 kl.08:03

Ønsker deg lykke til med fremstående operasjonen og folk kan bare holde kjeft. Du skal jo trives med selv inntil event barn kommer :)

Ida Kristine Eikenes

25.03.2013 kl.08:12

julianogmamma: Enig :) hihi. Tusen takk ^^

Kaisa Elise

25.03.2013 kl.10:47

Lykke til :)

Ida Kristine Eikenes

25.03.2013 kl.11:09

Kaisa Elise: takk:)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits