Tanker, usikkerhet og litt frustrasjon. Krever jeg for mye?

Hei bloggen!

Det går mer og mer opp for meg at det er litt over 1 måned til operasjon. 1 måned til fjerning av uønsket hud. Hva om jeg faktisk ikke blir fornøyd? hva om ting blir verre? Jeg bryr meg lite om arret som jeg får på bikinilinjen, heller det en løshud hengende. Det kjipe er jo at jeg ikke får oppleve denne sommeren som "tynn" men må vente helt til neste år igjen.Vet ikke hvordan det er med bading og sånn - men vet at jeg ikke kan bruke bikini og må dekke over arret og vike unna sol i ca 1 år for å få ett fint arr. Men det er vell verdt det? Etter forrige operasjon var det første jeg tenkte når jeg våknet "ikke faen om jeg skal gjennom en operasjon til", men nå har jeg fått den operasjonen på avstand og husker liksom ikke helt hva som var "gale". Hvor jeg hadde vondt, osv. Husker såklart luftsmertene og kvalmen ved å se på sårene og tanken på blod osv. Men det var jo egentlig ikke så ille.

Jeg tenkte mer og mer, og en dag når jeg skulle prøve å dusje. (gikk helt fint) skulle barebere beina mine - men for å ikke få såpe og vann på magen, måtte jeg stå litt sånn halvveis utenfor dusjen. Jeg kikket tilfeldigvis ned på magen min. Det bare kom til meg. "jeg kan ikke leve med dette - jeg skal ha operasjon". Jeg ringte Voss for å forsikre meg om at kirurgen hadde funnet operasjonsdato noe som ikke var tilfelle - men hun som satt på inntakskontoret skulle snakke med hun som satt opp slike operasjoner. Hun ringte meg opp igjen en halv time senere. Ja, når har vi funnet operasjonsdato til deg - og det blir 10 April. LYKKE var det eneste jeg tenkte. For hver dag som går, blir det mer og mer naturlig at det er dette jeg skal. Jeg har gått ned alt jeg skal + mer. Har ingenting mer overvekt, er nærmere å være undervektig enn overvektig. Så livet er virkelig på rett plass. (altså, for å være helt rett her - jeg er ikke undervektig, har en BMI på 21) Så ligger liksom midt på :-) Vet ikke hvor mye løshud jeg har i KG, men håper det er 1-2 kg i alle fall. For da har jeg nådd mitt siste mål - å veie mellom 62 og 65 kg. :-) Neste steg (som ikke er livsviktig) er lårplastikk og rumpeplastikk. Det stresser jeg ikke så mye over enda - for tror KANSKJE jeg kan klare å trene det vekk, da det er mer sannsynlig å få store muskler i lårene og rumpen. Hakke sjans å stramme opp magen, der henger det altfor mye :(

 

Men ja! er litt redd for at jeg ikke får operasjon allikavell - at når jeg kommer opp der (har trent mye i det siste) så bare, nei - du får ikke operasjon. :( Hva om det skjer? Føler selv at jeg ikke har blitt strammet mer opp. Men har blitt smalere rundt magen og midjen. Men det er pga muskler og sånn. Har enda ikke fått brev i posten om operasjonsdag. Såå.. per dags. dato har jeg kun muntlig bekreftelse på at jeg får operasjon. UFF. Jeg er så usikker - samtidig en smule frustrert for jeg ikke vet mer.

MEN UANSETT - Jeg skal klare å få denne operasjonen. For nå - er jeg ikke fornøyd med meg selv. Kommer ikke til å bli det heller - uten en slik operasjon.Hva syntes dere? Krever jeg for mye av helsevesenet og andres skattepenger?

20 kommentarer

Anathon

18.02.2013 kl.09:27

gastricsleeveoperasjon: Fin blogg :)

gretemarie

18.02.2013 kl.10:06

Hei :) Syns ikke du krever for mye.. så lenge du ikke er fornøyd med deg selv.. Lykke til :)
jeg syns du ser nydelig ut jeg :) men hvordan vi alle føler oss er forskjellig fra person til person, og man burde gjøre det som trengs for å bli fornøyd med seg selv mener jeg ;)

men har du før bilder av deg? kan ikke noe for å syntes at du er såpass nydelig at jeg ikke ser for meg at du trengte den første operasjonen ;) nå ser jo jeg bare på bildet av deg nå da : P

Ida Kristine Eikenes

18.02.2013 kl.10:18

gretemarie: Takk :)

Marie

18.02.2013 kl.10:18

Dette syns jeg du fortjener!

Om ikke, blir det nesten slik som med brystkreft. De opererer bort "sykdommen" men så skal man ikke gjøre deg hel igjen etterpå? Klart du skal få ta denne operasjonen! Det er siste del i hele prosessen :)

Ida Kristine Eikenes

18.02.2013 kl.10:20

Miichaelsen: hehe, det var da snilt. jeg har bare forferdelig dårlige før bilder - da jeg aldri har likt å bli tatt bilde av i helfigur. Men har planer om å virkelig lage ett innlegg fra før og etter. Men jo.. veide 126 på mitt tyngste :) og kan med ett lettet hjerte fortelle at idag, er jeg 65 kg :) Men igjen, TUSEN takk :) slikt varmer!

Ida Kristine Eikenes

18.02.2013 kl.10:24

Marie: Forhåååpentligvis! hva om jeg ikke blir fornøyd da?! haha. magen min er jo nå full i arr. 9 operasjonssår nå også nå skal det komme ett langt ett fra hofte til hofte? :p Men, heller det enn henge mage!:) haha, har jo til hensikt å dele alt med dere. Så gled deg til rundt april engang. Da skal jeg legge ut før og etter bilde. haha. Altså... profil bilde hvor man SER posen :p hahaha!

Camilla Jacobsen

18.02.2013 kl.10:54

Er det en ting eg ønsker mine skattepenger skal brukes til, så er det å hjelpe mennesker til en enklere og mer tilfreds hverdag. Dette fortjener du! Men det er utrolig fint at du tenker over disse aspektene. Sier noe om deg som snill og samvittighetsfull person. Arr skal du ikke skamme deg over. De forteller en viktig og personlig historie om et levd liv. Lykke til!

Ida Kristine Eikenes

18.02.2013 kl.10:58

Camilla Jacobsen: aww, Tusen takk Camilla :-) Nå fikk jeg en god følelse i kroppen. God tegn. :-) Ja, men det er faktisk ikke mange som tenker på at det er deres skattepenger (og mine da) som går til finansiering av slankeoperasjon, bukplastikk osv osv. Men, i de fleste tilfeller går de til noe bra, uheldigvis finnes det visse typer som utnytter andres skattepenger. :o Ja, arrene skal taes med videre, og fortelles om til neste generasjon :-)

Yvonne - mamma til vakre Liam

18.02.2013 kl.11:10

Stå for det du VIL og ALDRI gi opp :-) Du er flink!

Ida Kristine Eikenes

18.02.2013 kl.11:22

Yvonne: Tusen takk :)
ahh, men da skjønner jeg vettu ;) er vanskelig å se det på deg nå, at du kan ha veid så mye ;) det er stor forskjell altså! :) gleder meg til før og etter innlegget hvertfall :D

Og masse lykke til med videre operasjon :D

Anne-Sofie

18.02.2013 kl.12:06

Du betaler vel skatt du også??? Det er det siste du skal tenke på! Gjør det som er best for DEG! Alle andre er selv ansvarlige for sine liv!!! Gleder meg til å se resultatet etter op!

Tanja

18.02.2013 kl.12:27

åååh guri så utrolig spennende,kommer til å følge med deg...Og kjempe gøyt å lese det du har gått igjennom,siden du også har tatt sleeve..Akkurat de tankene du hadde rett etter første op.slo meg også,at det holdt med den,og ikke flere...HAdde aldri gjort det igjen,men,jeg hadde nok muligens gjort det idag. Du er bare så flott:-)

Ida Kristine Eikenes

18.02.2013 kl.13:23

Miichaelsen: Håper det kommer ett innlegg snart. Kan ikke love noe! :p Hehe, men tusen takk:D

Ida Kristine Eikenes

18.02.2013 kl.13:24

Anne: Joda, men ikke så mye at det dekker en bukplastikk :-) Ja, men må nesten bare gjøre det jeg er innstilt på. Så får heller de som har ett problem med at skattepengene går til å gjøre kroppen min noen lunde OK ut, får de ta det opp med meg ^^, eller staten. haha :-) Ja, grøss og gru. Skal legge ut før og etter bilde :p

Ida Kristine Eikenes

18.02.2013 kl.13:26

Tanja: Ntååh! Operert selv? Når da?:) Ja, uff. Man blir litt slått ut etter å ha vært i narkose. Men bra det går fort over :-) etter 1 uke, så var jeg helt inn i planen igjen om at jeg SKAL ta bukplastikk :-)tusen takk! :-) Husk; Er det noe dere/du ønsker jeg blogger om må dere bare si ifra - Enten i kommentar eller på e-post: idaeikenes91@yahoo.no :-) Tutelidu!

Ida Kristine Eikenes

18.02.2013 kl.13:28

Ida Kristine Eikenes: Skjønte jo det at du var "tanjaskamp" bloggen. :p beklager det!!

tess

18.02.2013 kl.15:33

Skjønner veldig godt hvordan du har det. Jeg skal operere albuen min i løpet av noen måneder og med operasjonen så friskt i minne kjenner jeg og på den der med smerte, blod, sykehus. Hele pakken. Er ikke klar for det ennå. Sa faktisk igår at det blir iallefall ikke etter sommeren. Men jeg synes det er flott at du allerede har fått operasjonsdato til å fjerne hud. Det er du virkelig verd etter den kampen du har hatt etter sleeve operasjonen. For de som tror at dette er enkelt og en lettvint løsning... de skulle fått prøve seg en uke i en overvektigs kropp og siden som operert. Det er alt annet enn lett, men jeg håper at jeg om ett år er så fornøyd som du er og at jeg har lært meg å leve med det.

lille meg

20.03.2015 kl.18:53

Du er kjempe modig!!! Omg! Bildene etter bukplastikk ser kjempe vonde ut.

Vurderer fettsuging av knær Og har ikke peiling på disse klinikker. Godt å se at du ble bra og seg selv igjen. Tøff er du. 😊

Ida Kristine Eikenes

23.03.2015 kl.08:15

lille meg: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits