Beklager....

..Dårlig med blogging... Dagene har flydd ifra meg - og dagene på jobb er så hektiske og kaotiske at jeg ikke vet hva som er opp og ned. Denne uken har det også være minimalt med trening - har ikke vært helt i toppform. :/

 

I går var det jo denne berømte Valentines dagen, og heldige meg fikk roser på kontoret. :-) Visste ikke noe om hva som skulle skje - kom hjem, fikk 2 stk ansiktmasker og kommandoen "ta på deg en slik en og slapp av mens jeg lager noe mat - Quesedillas!" Min favouritt :-) Senere på kvelden skulle vi ut å spise - Jeg visste ikke hvor!

Vi tok bussen og jeg satt på bussen - "eeeer det, TGI? Er det Steakers? Er det Peppes? har jeg sagt navnet på resturanten flere ganger? Er det Neptun?" osv osv.. Men heldigvis ble det favouritt restauranten våre - Steakers! Maten er så fantastisk god der. Jeg bestilte en halv portion med pepperbiff (ca 100 g) med litt råstekte poteter og peppersaus. Spiste nesten alt opp! Måtte 2 ganger på do for å kaste opp - men maten var så god at jeg bare måtte spise :p (hørtes fælt ut... men var ikke så fælt!!)

Vi drakk øl først på dampen bar forresten også en til maten. mm :-) Kjempe fin kveld! :-) Elsker deg kjære <3

 

Ja, nå skal jeg snart gå ifra jobb - Jeg og Jan skal nemlig til Oslo idag, for å besøke pappaen min. Turen blir opp på Norefjell med det samme vi kommer frem :-) Så travel dag!! Kjenner at jeg er sulten :-| hoho
Men gleder meg til å stå på ski og kose oss på hytta til pappa og de. :-) Det blir kjekt!!

 

Men vi snakkes, skal prøve å få blogget litt i helgen :-)

 

<3

4 kommentarer

Jan arne torvund

15.02.2013 kl.14:24

Du er så søt kjære <3 mn du glemte å ta med alle de fine tinene jeg fikk fra deg! <3 men det hører gjerne hjemme på min blogg :P (når jeg får en)

stramwire

15.02.2013 kl.16:00

Du har jammen en søt kjæreste! Mannen min synes dagen er teit, så her "glemmes" den...

Du får ha en riktig god tur over fjellet =)

Ida Kristine Eikenes

16.02.2013 kl.22:21

Jan arne torvund: du skal ikke ha noen blogg Jan!

Ida Kristine Eikenes

16.02.2013 kl.22:22

stramwire: vet kjempe søt :-) Hihi. Åå? Ingen blomst engang?:0 jo takk for det :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits