Hva vil dere vite? (Help me....)

Jeg er litt sånn små tom for ideer om hva jeg kan blogge om. Bloggen handler jo egentlig om livet etter Gastric Sleeve operasjon og nå livet uten galleblære. Men ønsker jo også å blogge litt om hverdagen, klær, trening, kosthold osv osv. Men er det noe dere ønsker jeg skal blogge om? Noe dere ønsker å vite? Om meg, om operasjonene eller annet? :p Jeg er som sagt veldig tom for ideer. Setter virkelig pris på litt hjelp her, slik at jeg ikke bare blogger om tull som ingen bryr seg om :-)

Ser på statestikken at det er en del innom hver dag som jeg setter stor pris på, men det hadde virkelig motivert meg mer til å blogge om dere la igjen en liten kommentar også :-) Alt gleder mitt store hjerte!

 

I morgen skal jeg på tur med min godeste Camilla :-) Kanskje det blir noen bilder fra turen våres? :-) Forresten: Les bloggen hennes her.

 

Ha en fortsatt fin mandag :D

6 kommentarer

tess

14.01.2013 kl.23:44

Trening og kost er absolutt noe du kan skrive om. Hvordan det har gått helt fra du ble operert og til hvordan det er i dag.

Ida Kristine Eikenes

14.01.2013 kl.23:45

tess: Da skal jeg lage ett innlag av det i morgen :D:D

Mariann R

16.01.2013 kl.12:03

jeg satt her å bladde litt igjennom noen innlegg på bloggen din.. Å fant ikke noe 'før' bilder av deg..

Har du bilde av deg selv før Gastric Sleeve operasjonen?

Ida Kristine Eikenes

16.01.2013 kl.13:31

Mariann R: Veldig lite før bilder, da jeg ikke likte å posere forran kamera på det største. Men skal ligge ett før og etter bilde litt lengre nedover. Men skal se om jeg kan finne noen flere :) Noen i familien har nok noen bilder :-) Så, det skal komme flere etterhvert! :-)

Anne-Sofie

23.01.2013 kl.01:04

Skriv gjerne litt om hverdgen din. Går du på skole, arbeider du? I tilfelle med hva? rtc.

Ida Kristine Eikenes

23.01.2013 kl.10:33

Anne: da blir det ett innlegg om det etterhvert :-))

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits