Hvor er matlysten?

Hei og hå!

Ja begynner å bli litt fortvilet nå.. får liksom ikke i meg nok mat. I løpet av denne dagen har jeg fått i meg 1 skive og et t lite rundstykke er liksom helt greit, men det har på en måte vært påtvunget å få det ned. Sitter med en konstant kvalme i halsen, noe som er veldig ubehagelig! What to do?

De to siste ukene har det vært stor mangel på matlyst, får ikke i meg nok med middag heller. I går lagde jeg og min kjære kyllingwook med nudler, og jeg forsynte meg på en frokosttallerken, men.. det så liksom ikke ut som jeg hadde rørt maten da jeg var stappmett!

Jeg er veldig slapp og trøtt hele tiden, kan ikke reise meg opp uten at jeg blir ekstremt svimmel. Kan matlysten ha forsvunnet pga gallesteinen, mon tro?

Håper det er noen andre her som har opplevd det samme, og som kan betrygge meg med at det blir bedre! Nå nærmer det seg 1 års kontroll, så kan jo snakke med ernæringsfysiolgen da :-)

Ha en fin fin dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits