Livet er så fint!

God morgen!

Jeg er jo reserve mamma denne uken, noe jeg stor trives med! Lillebror er jo bare verdens skjønneste, større sjarm og personlighet skal det letes lenge etter :-) Flinke kjæresten min har vært verdens beste denne uken også, hjulpet meg masse om morningen og kvelden- Laget middag og gitt mat til lillebror. Han er jo bare super flink med barn! Noe som varmer hjertet mitt stort :-)

Nå til helgen skal jeg på julebord med jobben til min kjære, noe jeg ser veldig frem til! Å treffe kollegaene hans, + vi var jo på hyttetur med han ene kollegaen hans og kjæresten hans - de kommer også på julebordet! Så da kan hvertfall jeg og hun gå sammen, og er man 2 er det lettere å strekke seg bort til andre å si heii :-)

Nå er det under 4 uker, nærmere 3 uker til jeg og Jan reiser til Spania for å feire julen sammen, alene. Noe jeg virkelig ser frem til. :-) Målet mitt nå er å gå ned de siste kiloene før spania! :-) Klarer jeg det mon tro? Har vært litt plaget med halsbetennelse og bihulebetennelse den siste tiden, så matlysten har ikke vært helt på topp - så er redd for at nå siden matlysten er tilbake at jeg da legger på meg :/

Men satser på at god mosjon og ett sundt kosthold holder kiloene vekke :-)

Vil igjen takke alle sammen som har sendt meg e-post og fortalt sin historie - og alle de fine tilbakemeldingene om at siden jeg gikk i media med det at jeg er slankeoperert  - at jeg da har motivert andre mennesker til å klare å gå ned i vekt! Eller faktisk ta opp med fastlegen at NÅ er det på tide å gjøre en endring her. Setter virkelig stor pris på det!

Nå er det å få unna denne arbeidsdagen, slik at jeg kan hente lillebror i barnehagen å reise hjem å kose oss med middag! :-) Gleder meg allerede!! :D

 

Ha en strålende fin dag, alle sammen : ) Vi høres!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits