26.11.2012

Hei alle sammen!

Lite blogging fortiden - er reserve mamma for min lillebror denne uken. Så jeg og min kjære får kjørt oss hardt... Skal si det ikke er bare bare og passe en 1,5 åring! :p merker GODT at energien ikke er helt på topp - gikk å la meg klokken 20.00 i går, etter å ha vært oppe siden ca halv 8, med både lilletass (1,5 år) og store tass på 4 år. Han ble hentet i 12 tiden, så ble det kun lilletass, meg, min kjære og Rakel. Rakel kjørte jeg til bussen i 13.00 tiden, og min kjære var hjemme å passet lilletass i mens. :-) Når jeg kom tilbake, satt min kjære i sofaen med lilletass vedsiden, de var så skjønne der de satt!

Jan(min kjære), lekte og sto i med Thian (lilletass) så og si i hele går! :-) Det var så gøy å se at Jan går så godt overens med unger, og fatisk tar initiativ til å leke med han! :-) Varmer mitt store hjerte!

Vi var også på trilletur, Jeg, Jan, Thian og Lilo(hunden), en god trilletime var veldig deilig :-) Når vi kom hjem igjen, var det å mate Thian og gjøre han klar for sengen - så når han var lagt lagde Jan middag til oss. Kyllingfileet og grønnsaker, og som dessert en pitteliten snickers sjokolade! Det fortjente vi begge to :):) hehe

Matlysten er heldigvis tilbake, og jeg får i meg mye mer mat enn hva jeg gjorde forrige uke - så blir spennende å se på vekten om jeg har gått opp eller ned! :-)

Dagen idag går i jobb, skal hente Thian i barnehagen senere, og min kjære hjemme - før vi tar en liten tur på senteret for å bytte noe greier. :-)

Så har nok denne dagen også gått! :D

VI høres snart :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits