En smule redusert - Kan man vell si...

Hei!

I går planlagte jeg instituttets dag, altså HMS-dag! og i den andledning opp under omorganisering av instituttetene skulle det også være en 3 retters middag - som skulle erstatte julebord.

Det var en hektisk dag - mange upåmeldte dukket opp osv osv! Men flinke meg klarte å fikse mer mat til tross den korte varselen til kjøkkenet :-) Alkoholen ble sjenket i glasset - og stemningen snudde brutalt! :D

Etter middagen gikk vi "unge" ut på bar, på Henrik - het den. Tror det var en sånn Ølbar! Ølen var god, og det var kjempe masse folk der. :-) Jeg måtte gå litt tidligere pga en litt overivrig mann som ikke helt skjønte at han gikk litt over grensen!

Når jeg våknet i dag kl 06.00, var jeg dau trøtt... sov til ca halv 8 igjen, også kjørte mamma meg på jobb. Men må si at jeg er en smuuule redusert idag :p

 

Vi høres!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits