Lykkerus!Hei alle sammen!

Dagen i går var bare helt spesiell for meg - Alle fine tilbakemeldinger om hvor tøff jeg var som turte å stille opp med ett ansikt har vært fantastisk! :-) Det har virkelig gitt meg motivasjon til å fortsette med det jeg gjør.

Var veldig redd for at det ville komme negative tilbakemeldinger osv, men kan med hånd på hjerte si at jeg ikke har fått en eneste negativ tilbakemelding! Det viser bare at folk begynner å forstå det at slankeoperasjon ikke er den lette utvei. :-)

Jeg har fått ekstremt mange mail, om personer som sitter å åpner seg for meg - og forteller sin historie. Både triste og glade historier. Det er så fantastisk gøy å høre!
Håper virkelig at slankeoperasjon blir ett mer åpent tema, og at personer som tar en slik operasjon ikke behøver å være redd får å si det høyt. Jeg var 20 år da jeg ble operert og, 19 år da jeg søkte henvisning til kirurg. Liksom.. Det var ikke noe kult å si det til venner at "heyy, jeg skal slankeopereres" - men nå, 21 år, tørr jeg å stå for den endringen jeg bestemte meg for! Jeg viser svakheten min. Men siden alle dere som har gitt så god tilbakemelding, føler jeg meg ikke svak lengre! Men sterk! :-) TAKK TIL ALLE SAMMEN!

Men nå er det på tide å jobbe litt :-) Holder på å arrangere ett stort arrangement med lunsj, konferanse og middag! Så vi snakkes :-)

Husk dere kan sende en e-post til: idaeikenes91@yahoo.no

Vi høres :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits