Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger og støtte!

Dagen idag har vært veldig spennende for meg - ikke bare fordi jeg visste jeg kom i avisen. Men har vært sykt spent på reaskjoner og tilbakemeldinger da jeg ikke har vært så særlig åpen om operasjonen i offentligheten.

Men nå kan jeg lene meg godt tilbake - for herre så mange mail og fine tilbakemeldinger jeg har fått av både kjente og ukjente. Spørsmål om hvordan jeg lever nå etter en slik operasjon har vært enorm!
Har fått både triste og fine historier om personer som har fått avslag på operasjon og andre som venter på operasjon og noen som vurderer operasjon!

Alle som har tatt kontakt er fantastiske mennesker - dere gjør dagen så mye bedre!

 

Tusen takk! :)

10 kommentarer

Pia

21.11.2012 kl.13:27

Er det ikke kjempedyrt å ta en sånn operasjon? Har tenkt det selv, men pengene strekker ikke til..

Ida Kristine Eikenes

21.11.2012 kl.13:32

Pia: Jeg fikk det dekket gjennom helse-bergen :)

Lise Birkeland

21.11.2012 kl.14:09

hei hei. Jeg skal igjennom denne oprasjonen selv i mai 2013 begynner å grue meg litt, hva som gjorde at du fikk den tilslutt. hvor mye overvektig var du? Hvordan er livet ditt nå etter oprasjone, hvordan var det å ta operasjonen, hva følte du etter denne. Hvordan var tankene dine rundt dette? Jeg er 146 høy og veier 92 kg så jeg har en bmi på 43 og håper på å få igjennom denne operasjonen, jeg har prøvd alt for å gå ned i vekt og får det rett og slett ikke til sliter nå med beina mine og ryggen min. tror du jeg vil få den operasjonen. eller vil de bli kritisk til å gi meg den? Hilsen en jente som har veldig lyst på å forandre livet sitt:)

Mona

21.11.2012 kl.14:25

Skal på forkurs 5.des. Veldig spent:)

Skal følge me bloggen din:)

Ida Kristine Eikenes

21.11.2012 kl.14:30

Mona: oi oi oi!! så spennende :-) Hold meg oppdatert!! :D

Ida Kristine Eikenes

21.11.2012 kl.14:34

Lise Birkeland: Hei på deg du :-) Så spennende å høre at du skal også opereres! Jeg fikk den pga kne og ryggproblemer og en BMI på 40. Jeg er 176, og veide 126 kg. Jeg var 40 kg overvektig. Livet mitt er ingen dans på roser til tross for at jeg har forandret livet drastisk - det medfører komplikasjoner etter en slik operasjon. Jeg har da fått gallestein - noe som gjør syyykt vondt! Men hvis vi ser bort ifra det er livet herlig! Bedre selvbilde, selvtilitt og 1000 ganger tryggere på meg selv. Jeg er ganske sikker på at du vil få tilbud om operasjon. BMI over 40, har man rett på operasjon :-) Det eneste det står på da er viljen, din mentale helse og ditt forhold til mat. Overspiser du ofte, vil du nok bli henvist til ett senter for spiseforstyrrelser. og regner med du må gjennom ett 6 mnd kurs også. Litt usikker på hvordan det er nå - men de har blitt litt strengere! siden de ser at mange legger på seg igjen. Lykke til! og er så godt å høre at du vil forandre livet ditt! Du er nok en vakker jente til tross for overvekten. men tenk hvor vakker du vil bli 30 kg lettere! LYKKE lykke til!! :)

Pia

21.11.2012 kl.14:42

Åja :-) Hva skal til for at man får dekket utgiftene da? :-)

Ida Kristine Eikenes

21.11.2012 kl.14:51

Pia: Du må ha en BMI på 40 eller mer, eller 35 med tilleggsykdommer. Du må ha prøvd alt, vært i dialog med lege osv. Er en lang søknadsprosess.. Men snakk med legen din om muligheter :)

21.11.2012 kl.15:13

Hvorfor kan man spise så mye popcorn man vil, er det noe spesielt med dette?

Ida Kristine Eikenes

21.11.2012 kl.15:15

Anonym: Var kanskje tatt litt vell i! Men popper du popcorn i panne er ikke det noe usunt ;) og du kan fint unne deg masse popcorn! helst ikke salt på da :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits