23. Desember

Idag var det skikkelig vanskelig å stå opp, jeg lå og dro meg minst 1 time over tiden.. Men det var så deilig å bare sove, og slappe av.

Jeg klarte til slutt å dra meg utav sengen, og kom meg på vekten. Yes, gått ned 2,3 kg! Da har jeg nesten nådd målet mitt til operasjonen.

Jeg fikk ikke spist frokost, så når jeg kom meg på jobb løp jeg til kantinen og kjøpte 2 salater med kylling, 1 til frokost og 1 til lunsj. Mmm, det smakte mye bedre enn Nutrilett kuren.. Spiser 3 nutrilett om dagen, og en middag. Dvs middagen består av 150g kjøtt , fisk eller kylling. også grønnsaker, helst ikke poteter, pomfri eller ris.
merker på magen at den ikke er så sulten lengre, den har "krympet" litt, og det er jo veldig bra.

Må også påpeke det at etter jeg var på konsultasjonstime, fikk jeg beskjed om å besøke "Seksjon for spiseforstyrrelser", på grunn av min overspising. Jeg gikk der, men fikk valget " Behandling eller operasjon?" Jeg valgte operasjon, og etter den timen har jeg IKKE overspist, og det er vell ca 1 mnd siden, og det er veldig bra for min del, ettersom at jeg overspiste en del, spiste mye alene, og gikk på fast food resturanter og kjøpte med meg 2-3 menyer hjem, til bare meg selv. Så jeg er jo syk, jeg har jo diagnoser "overspiser", men ettersom at jeg vil og må ha denne operasjonen har jeg klart å holde meg unna alt som er ulovlig, :: Brus, chips, snop, fast food, mat med over 400 kalorier osv. Så jeg vil si at jeg har vært veldig flink!

Er det noen andre som skal ha denne operasjonen? Isåfall, er det bare til å legge igjen e-posten sin, så kan jeg sende en mail tilbake, eller jeg vet ikke om det er mulig å sende til bloggen? hehe, er helt ny på dette...

Ønsker hvertfall alle en riktig så god jul, for jeg tar juleferie om vell 2 timer.

-

Én kommentar

Katrine BB

12.01.2014 kl.19:38

Hei, jeg skal ta en slik operasjon, og skal til mitt første møte på sykehuset den 30 Januar. Frem til da prøver jeg å lese meg og notere mest mulig om hvordan ting kommer til å bli i tiden etter operasjonen. Er dette noe du kan hjelpe meg med? Det jeg vet jeg kommer til å slite mest med er maten, fordi jeg er mega kresen ( omtrent alt går på det psykiske fra jeg var liten av, brekker meg fort av tanken på mat jeg "tror"/ vet jeg ikke liker) og derfor spiser jeg per. dag dato ikke grønnsaker, frukt eller fisk annet enn fiskepinner og fiskepudding. Har du noen tips til meg om mat, etter operasjone? Kommer dette til å være ett tema i de samtalene før tror du?

Jeg har nå det siste året prøvd ulike ting jeg ikke har spist på mange år for å se, så viljen min er der nå til å prøve ut nye ting for å kunne få det riktige kostholdet :D

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg er Ida Kristine og jeg kommer til å blogg om det å være tjueto år, fedmeoperert, fjernet galleblæren, bukplastikk, lårplastikk og veien videre. Det kommer også til å være en del om trening, kosthold og bittelitt mote. Ta kontakt på e-post som du finner lengre nede på siden.


Legg igjen en kommentar - så legger jeg igjen en hos deg :-)

Ønsker du kontakt med meg? idaeikenes91@yahoo.no


gratisdesign av Tonjemt
hits